Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, gururu, tıpın

Onlar Ankara Tıp'ın Gururu

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onlar Ankara Tıp'ın Gururu

ONLAR ANKARA TIP'IN GURURU

Cumhuriyetin ilk tıp fakültesi olan Ankara Tıp Fakültesi, sağlık ve eğitim alanında ulusal ve uluslararası anlamda birçok başarıya imza atmış öğretim üyelerini unutmadı Görevde 40, 35 ve 30 yılını tamamlayan öğretim üyelerine altın, gümüş, ve bronz plaket verildi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, gerek sağlık hizmetinin sunumunda gerekse de tıp eğitimine yapmış oldukları altın değerindeki katkılarıyla, Ankara Tıp’a, bilim ve tıp dünyasında haklı bir ün kazandıran öğretim üyelerinden görevde 40, 35 ve 30 yılını tamamlamış olanlara Altın, Gümüş ve Bronz plaket verdi Tıp fakültesinin Morfoloji Binası Abdülkadir Noyan Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Ankara Tıp Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde plaketlerini alan öğretim üyelerinin haklı sevinci ve gururu yüzlerinden okunuyordu Prof Dr Semih Baskan’ın, öğretim üyelerinin konu edildiği tarihsel sunumunun ardından, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr İlker Ökten’in elinden plaketlerini alan Hocalar, daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdiler Sağlık Yayıncılık

Törende bir konuşma yapan Fakülte Dekanı Prof Dr İlker Ökten, kendisinin de mensubu olmaktan gurur duyduğu Ankara Tıp Fakültesi’nin çağdaş bir bilim yuvası olduğunu, bu bilim yuvasına katkıda bulunan tüm öğretim üyelerine şükran ve minnet duyduğunu söyledi
Plaket Törenin sonunda kürsüye davet edilen 1919 Doğumlu ve 90 yaşında olan, Fakültenin en kıdemli öğretim üyesi Prof Dr Necdet Sevük ise plaketini Dekan Prof Dr İlker Ökten’in elinden aldı

Fakülteye uzun yıllar hizmet ederek Altın, Gümüş ve Bronz Plaket almaya hak kazanan öğretim üyelerinin isimleri ise şöyle;

Fakülteye 40 yıl hizmet ederek Altın Plaket alan öğretim üyeleri; Prof Dr Ferit Pehlivan, Prof Dr Yüksel Saran, Prof Dr Ersöz Tüccar, Prof Dr Ülker Doğru, Prof Dr İsmail Hakkı Ayhan, Prof Dr Süreyya Ergin, Prof Dr Murat Duman, Prof Dr Sevim Dinçer Cengiz, Prof Dr Güner Erbay, Prof Dr Erdem Yormuk, Prof Dr Filiz Tüzüner, Prof Dr Efser Kerimoğlu, Prof Dr Ali Özden, Prof Dr Güneş Akgün, Prof Dr Nermin Mutluer, Prof Dr Ertan Mergen, Prof Dr Alaatin Elhan, Prof Dr Gönül Öcal, Prof Dr Cankat Tulunay, Prof Dr Nurten Süldür, Prof Dr Atilla Törüner, Prof Dr Gülten Durmaz, Prof Dr Akın Uysal, Prof Dr Bülent Erbay, Prof Dr Lügen Cengiz, Prof Dr Derviş Oral, Prof Dr Tevfik Cengiz, Prof Dr Özden Tulunay

35 yıl hizmet eden ve Gümüş Plaket alan öğretim üyeleri; Prof Dr Sacide Demiralp, Prof Dr Emine Suskan, Prof Dr Gülay Dinçer, Prof Dr Bülent Seçkin, Prof Dr Kadir Bahar, Prof Dr Derya Dinçer, Prof Dr Abdülkadir Çevik

30 yıl hizmet veren ve Bronz Plaket almaya hak kazanan öğretim üyeleri; Prof Dr Asuman Uysalel, Prof Dr Fatoş Yalçınkaya, Prof Dr Sevgi Başkan, Prof Dr Aynur Akyol, Prof Dr Cengizhan Erdem; Prof Dr Mehmet Melli, Prof Dr Cihan Bumin, Prof Dr Nezih Erverdi, Prof Dr Yavuz Selim Demirel, Prof Dr Emin Özmert, Prof Dr Ümit Ölmez, Prof Dr Adnan Uysalel, Prof Dr Nezih Yücemen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com