![]() |
Her Şeye Rağmen Yalnız Değiller! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Şeye Rağmen Yalnız Değiller!Davut Topcan isimli vatandaşın başlatacağı proje ile kanser hastaları, en gerek duydukları umut ve paylaşımı yakalayabilir ![]() ![]() ![]() Internet üzerinden başlayarak, kanser hastalarının dayanışması amacıyla kurulan proje başlıyor ![]() Davut Topcan'ın başlattığı projede, Türkiye'nin dört bir yanından kanser hastalarının birlikte olup, umut, sevinç ve hatta hüzünlerini birbirleri ile paylaşması amaçlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İşte kendi ağzından Topcan'ın hayalleri ![]() ![]() ![]() "Genel olarak benim gördüğüm ve hissettiğim, insanlar ciddi anlamda ümitsizler, umutlarını kaybetmek üzereler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu onkoloji bölümünde tedavi gören hastaların yanına gittiğimde elimden geldiğince anlatıp onlara umut vermeye çalışıyorum, aslında anlatmaktan daha da çok , güler yüzüm ve o en mutlu haberi almışcasına gülümsemelerimle zaten onların dikkatini çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Amerikan hastanesinin onkoloji bölümünde tedavi görüyorum ve karşılaştığım hastalar oraya gelenlerle sınırlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel olmaz mı? Bu sayede hayatta en büyük hayalim olan, hem tüm Türkiye için faydalı birşey yapmış olmak ve uğradığım tüm duraklarda ki insanlara hediye ettiğim gülümseme ile bir ömür boyu onların akıllarında kalmayı , yani hayata kocaman bir iz bırakmayı başarmış olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel olmaz mı? Ayrıca gittiğim tüm yerler hakkında deneyimlerimi bir kaç farklı dilde yazarak , fotoğraflarını çekerek ve videoya alarak , farklı dillerde altyazıları ile birlikte bir internet sitesi altında yayınlasam, güzel ülkemin neresinde ne var? nerde ne yenir? tarihi eserleri nelerdir? nerelerine mutlaka gidilmelidir, nereleri mutlaka görülmelidir, gibi soruların cevaplarını deneyimlerime dayanarak güzel bir dille yazsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel olmaz mı? Tüm bunları bir motosikletle yapsam, (çok hızlı kullanmasam ve kaza yapmayacağıma söz versem) olmadı bir firma bana bir araba verse, örn: JEEP bu motosiklet veya arabayı sponsor olacak firmanın logoları ile donatarak branding yapsak, üzerime giydiğim kıyafetleri de aynı şekilde sponsor firmanın logoları ile donatsak ![]() ![]() ![]() ![]() Proje hakkında daha detaylı bilgi için bu adresten bilgi alabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|