![]() |
...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!] |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!]Bugün hayaLinLe uyandım ağLayarak,
KaLbimi gömdüm geçmişi anarak ![]() ![]() Ne garip bir duyguydu böyLe, sensizLikten yanmak ![]() ![]() KaybettikLerim geri geLir mi diye düşünürken, HayaLine daLdım her defasında ![]() ELLerin bedenimden kayıp giderken, GözyaşLarım döküLdü damLa damLa ![]() ![]() Adına kaç şiir yazıLdı, Yerini kimLer doLdurmaya çaLıştı, Ama oLmadı ![]() ![]() Herşeyde senin izin vardı bedenimde, Her yerde sen vardın kaLbimde, Hep sendin güLdüren beni geceLerce ![]() ![]() Ve şimdi giden de sensin, BekLenen de ![]() ![]() İmkansız diye birşey yoktur demiştin, Şimdi var işte 'İmkansızımsın' benim ![]() ![]() Bedenim her defasında kor aLevLerde, Ruhum söyLeyeceğin sözLerde, Ve kaLbim haLa rehin eLLerinde ![]() ![]() ! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!] |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!]Yüreğine sağlık bitanem
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!]Bugün hayaLinLe uyandım ağLayarak, KaLbimi gömdüm geçmişi anarak ![]() ![]() Ne garip bir duyguydu böyLe, sensizLikten yanmak emegıne saglık süperdı
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!]bn tşk edermm (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!]tşklerr süper ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() Cevap : ...Ve Şimdi Giden De Sensin, Beklenen De..[!]bn tşk ederm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|