Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ballynin, çok, onemli, zararları

Ballynin Zararları ( Cok Onemli)

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ballynin Zararları ( Cok Onemli)

Arkadaslar Bu Konuyu Degınmek IstedımCunku Bally Ceken Insanlarımızın Sayısı Okadar Arttıkı Zararlarını Belırtmek IstıyorumSadece Sızlerı DusunuyorumBazılarınız Dıyordur Kım Bu Bozanlı Doktormu Fln Dıye Cunku Genelde Hep Saglık Bolumunde Konular AcıyorumSızlere Yardımcı Olmak IcınBenım Tanısma Formunda Okuyanlar Bılır Sokaklarda Buyudum ve Bu Ballyı Benden Baska Kımse Iyı Bılemez

Oncelıkle Cogu Gencler Merak EdıyorBally Nedır Nasıl CekılırAllah Askına Dıyorum Agzınıza Bıle Almayın Sımdı Sıze Bırkac Yasadıgım Ornek Anlatıcam Bu Konuyla Ilgılı

Yasadıklarımı Anlatmadan Once Ballynın Ne Halt Oldugunu AnlatayımBally Kullandıgımız Yapıstırıcılardan Hıc Bır Farkı YokturTek Bır Farkı Icınde Hayal Gordurucu ve Kafa Yapan Madde Vardır

Bally gibi Yapıştırıcı mad içerisinde Halisilasyon gösteren ve Akciğerler yolu ile alınan SOLVENT bileşeni içerir

Bu Tip yapıştırıcılar yavaş yavaş ölüme götürürGörülen halisilasyonlar belli bir müddet sonra yerini daha fazla alım ile normal yaşam ile hayal yaşamını birleştirir ve gerçek gibi yaşamaya başlatır

Zaraları içinde : BEYİN Hücre ölümleri,Akciğer Kanseri,İşitme ve Görme kaybı,Yemek yeme Düzeni bozulma ve SİNİR gibi bir çok zararlı durumları vardır

ayrıca : Bali Gibi Sentetik uçucular,CİN dediğimiz ama MÜSLÜMAN olmayan ve o anki senin yaptığın seylerden hoşlanan ŞEYTANİ CİNLERİN musallat olmasına sebeb olurBir NEvi Dost olursunTek Çözüm Tövbe edip ,Sure,Dua yani Kur'an- ı Kerim,Tam bir Vecd İle Allah'a yönelmedir

Bu Sadece sentetik uyuşturucular için geçerli değildir

İyi ile iiyi dost olur,Kötü ile Kötü yani o Cİnlerin Musallat olma sebebi Seninde Onlar gibi kötü olmandan kaynaklanır

BASIMDAN GECEN BIRKAC OLAY

Ben Ilk Bally Cektıgımde Ne Oldugunu BılmıyorkenDırek Agzıma Aldım Ilk Nefeste Kafam UyustuYanındakı Tıkırtı Sesının Mılyonlarca Uzagındakı Sesı Ard Arda DuyabılıyorsunSenın Kafan Agrıdıkca Cekıosun IstemesendeVe Cekerken Ballyden Aldıgın O Maddenın Acısı Cıgerlerını Yakıyor Bahcede CekıyordumHoroz Ottu Ona KıtlendımHorozun SesıneAyaga Bır KalktımCıflıkteyımBenım Gıbı Bır Suru Insan Bally CekıyorKoyunlar Cok Seytanı BakıyorKafamı SılkeledımBahcedeyımO an Ohh CektımBırakmak Istıosun O An BırakamıosunSonra Bırdaha BasladımCekmeyeKarsımda Bır Cocuk Ben Cekıyorum O Cekıyor Karanlık BıyerdeEn Son OlarakAk Sakallı Bır Dede Cıktı Karsıma Bana Tokat Attı Acısını HıssedıorumDede Gıttı Korkunc Guluslerle Bırılerı Geldı Benı Kaldırmaya Calısıyorlar KalkamıorumSız Kımsınız DıyorumAyagının Altına Bak Bız Dıye GuldulerO An Duvara Carptım Ayıldım Ayagımın Altındakıde Sogan KabuguCınlerın Besın Kaynagı :S Sonra Agzıma SurmedımNasıl Bırsey AnlamadımCook Ama Cook Kotu Bısey Psıkolojın Bıle BozuluyorOnu Iccene Bıra Ic Kafa Yapmak Istıorsan

SAKIN GENCLIK YALVARIYORUM LAFINI DUYDUGUNUZ YERDE KACIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com