![]() |
Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...Erdoğan'a ağır cümleler ![]() ![]() ![]() DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Başbakan Erdoğan'a yüklenerek, “Bu millet öylesine derin bir kültürüne sahip ki hem dinini bilir, hem imanını bilir hem de kültürünü yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() Samsun DSP İl Başkanlığı tarafından bugün Neco Sultan Düğün Salonu'nda, ‘Tam Bağımsız Türkiye Düzleminde Gençliğin Ekonomik ve Sosyal Geleceği’ konulu panel düzenlendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmasının devamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Zeki Sezer, şunları söyledi: “Bizim milletimiz, dinini senden öğrenecek değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yargının siyasallaştırılmaya çalışıldığını da söyleyen Zeki Sezer, “Yargıyı siyasallaştırmaya çalışacaksın, yargıçları kendi memurun gibi kullanmaya çalışacaksın, yasalarda değişiklik yaparken yargıya, üniversitelere sormayacaksın, Türk halkından saklayacaksın, önce gidip yabancılara göstereceksin, olacak şey değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek... |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...Haber için tşkler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...Aslında ailemizde siyasi konular hakkında genelde konuşmaktan kaçınıyorum, yanlış anlaşılabileceğim düşüncesiyle ![]() ![]() En çok üzüldüğüm konuların başında, Atamızın isminin böylesine sürekli ve gereksiz yere anılması geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gençlerimiz uyanıyor cümlesine ise ben sadece tebessüm edebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediklerimle bu konuyu hedef alıyormuş gibi görünmek istemem, yanlış anlaşılmasın ![]() ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]() Güne öncelikle sizin haberlerinizle başlıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...Sevgili Kaplan değerli yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...Bu ülkede birileri kendi kendilerine tehdit edici nedenler oluşturur,sonrada bu nedenlerle olaylarla alakası olmayan milleti mahkum eder,adamın biri hayatında bir kez olsun alnını sejdeye koymamıştır belki,ama sonradan çıkar din hakkında nutuk çeker,otel odolarında kırmızı damgalı güreş filmi izleyipte adına'ilahiyatçı'denen ne olduğu belirsiz kişileri referans gösterir ![]() Bu arkadaşda diyorki'çek elini bu değerlerimizden'nedir o değer,dini inanışın gerektirdiği başörtüsü,sen o pis elini uzatıp inançlarından dolayı milleti en tabi hakkı olan eğitimden mahrum ediyorsun bunda sorun yok,okumak isteyenlerin önünün açılması için icra edilen bir yasayı yok sayıyor,yasaya aykırı hareket edenleri savunuyor sonrada ben bürokratım diyorsun eee buda senin güzelliğini meydana çıkarıyor ![]() Ne imiş bunlardan önce iş imkanı sağla diyor yeminli siyasetçimiz,be adam,bugün bi işyerine iş başvurusunda bulunduğun zaman,firma sahibi diyor ki 'ne mezunusun'sen önceden gençlerin iyi bir kariyer için almaları gereken eğitimi baştan asparagas nedenlerle engelle sonrada deki'iş imkanı sağla'bu ne iki yüzlülüktür! ![]() ![]() ![]() Bu nasıl bir devirdirki geleceğin teslim edileceği gençlik okumasın diye siyasetçiler milletin elinden eğitim haklarını alıyor,yazık bizeki bu Kominist millet hayali kuranları o mevkilerde oturtuyoruz ![]()
![]() |
|