Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dağı, kişilik, misiniz

Siz &Quot;Dadı&Quot; Kişilik Misiniz?

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Siz &Quot;Dadı&Quot; Kişilik Misiniz?





Siz "Dadı" Kişilik Misiniz?


>>> Kendinizi diğer insanlardan sorumlu hisseder misiniz? Başkalarının duygularından, düşüncelerinden, davranışlarından, seçimlerinden, isteklerinden, ihtiyaçlarından, esenliklerinden veya kaderlerinden kendinizi sorumlu tutar musunuz?


>>> Çevrenizden birinin bir sorunu olduğunda, kendinizi bu kişinin sorununu çözmek veya ona duygusal destek vermek zorunda hisseder misiniz?


>>> Başkalarına yapılan haksızlıklara tepki göstermeniz, kendinize yapılan haksızlıklara tepki göstermenizden daha kolay mı gelir?


>>> İlişkilerinizde en güvende, en huzurlu hissettiğiniz zamanlar verici olduğunuz zamanlar mıdır?


>>> Alıcı olduğunuz zamanlar rahatsızlık ve suçluluk duyar mısınız?


>>> Dertleriyle ilgileneceğiniz bir insan, çözecek bir sorun veya ilgileneceğiniz bir kriz olmadığında boş, sıkkın ve değersiz hisseder misiniz?


>>> Diğer insanlar ve onların sorunlarıyla ilgili endişelerinizden bahsederken uzun uzun konuşmaktan kendinizi alamıyor musunuz?


>>> Aşık olunca kendi hayatınızı boş verir misiniz?


>>> Yürümeyen ilişkileri zoraki sürükler, karşınızdakinin sevgisini kaybetmekten korktuğunuz için istismar edilmeye göz yumar mısınız?


>>> Yürümeyen ilişkileri, sadece yine yürümeyeceğini bildiğiniz bir başka ilişkiye başlamak için mi bitirirsiniz?



Eğer bu sorulardan yarısından fazlasına "evet" cevabını veriyorsanız, muhtemelen siz bir "dadı" kişiliksiniz

(ALINTI)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.