![]() |
Öylece Geç Önümden... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öylece Geç Önümden...öylece geç önümden ![]() ![]() ![]() bekleme duraksama sakın ![]() ![]() ![]() ![]() gözüne çarpmasın gözlerim kalbin eskisi gibi çarpmasın beni gördüğünde ![]() düşünme ben ne olurum ![]() ![]() ![]() geriye kalan paramparça bir yürek ![]() ![]() ![]() ve geçmek bilmeyen tutsak geceler ![]() ![]() ![]() öylece geç önümden ![]() ![]() ![]() düşünme kısacık geçmişimizi ![]() ![]() ![]() anımsama sakın dizinde yattığım günleri ![]() ![]() ![]() ellerin ellerimi istemesin ![]() ![]() ![]() kalbin eskisi gibi çarpmasın beni gördüğünde yüzümü kırılan bardaklarda bulursun belki birgün belki kalbimi hapsettiğin odadan çıkarırsın ![]() ![]() ![]() bir güvercin gibi mutlu ve özgür olurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öylece geç önümden ![]() ![]() ![]() isimlerimizi kazıdığımız kaldırım taşları mazi oldu ![]() ![]() ![]() seni sevdiğimi haykırdığım o günler geride kaldı artık ![]() ![]() ![]() hasretine yandığım o genç yok artık ![]() ![]() ![]() artık ölmüş bir ben varım geride ![]() ![]() ![]() yüreğimin kanatlarını kuş gibi çırpındıran aşkın yerine içimi derinden sızlatan yokluğun var ![]() ![]() ![]() ÖYLECE GEÇ ÖNÜMDEN SEVDİĞİM ![]() ![]() ![]() ARDINA BAKMADAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|