![]() |
Newyorkta Dehşet Günü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Newyorkta Dehşet Günüslm arkadaşlar size bir yerde okuduğum önemli bir olayı aynen yazmaya calışacağım ADI: NEWYORKTA DEHŞET GÜNÜTERÖRİST SALDIRILARINDA ÇÖKEN İKİZ KULELERDE ÇALIŞANLARIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ ÖLDÜ ![]() ![]() ![]() En Kötüsünü düşündüler: bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi: ya uçak çarptı yadadeprem oldu ![]() ![]() ![]() Anonsları dinlemediler: Resmi emirleri oldum olası ciddiyealmayan TÜRKLER hoparlörden yapılan binayı terk etmeyin uyarılarına aldırmayıp merdivenlere yöneldi ![]() Cepler hep açık; Tambu sırada en ciddi toplantıda bile kapatamadıkları tuvalette dahi yanlarında bulundurduğu cep telefonları çaldı ![]() ![]() Emniyet şeridini ihlal: binadan kurtulan bir TÜRK'e kulak verelim Amerikalılar merdivenin sağından tek sırahalinde iniyordu ![]() polise neden solu kullandırmıyorsun? dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Uyku işten önemli: Başta japonlar olmaküzere binadaçalışanların büyük çoğunluğu 08 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İleriyi gördüler: Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor: Binadan çıkınca hemen uzaklaştım ![]() ![]() ![]() ![]() TÜRKÜM DOĞRUYUM MUTLUYUM |
![]() |
![]() |
|