Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çapkınnyaşanmış, hikayeler

Çapkınn(yaşanmış hikayeler)

Eski 05-24-2008   #1
bonsoir

Çapkınn(yaşanmış hikayeler)

Kadir arkadaşlarıyla buluşmuştu o gün, güzel bir yemekten sonra kahvelerini yudumluyorlardıÜçüde evli olan arkadaşları yaptıkları çapkınlıkları anlatıyorlardıKadir hayretler içinde onları dinliyordu

Yalçın;

Hadi bakalım sıra sende dedi Kadir'e

Üzgünüm dedi Kadir ben çapkınlık yapmamBir kez bile eşimi aldatmadım

Sinan:Hadi anlat bizden sır çıkmaz ,dedi
Kadir:İnanın karımı bir kez bile aldatmadım gerçekten

-
Hepsi şaşırmışlardı Tuuu dedi Engin oğlum ölmüşsünde haberin yok!!1

-Niye durumum çok mu kötü?:)

-Eee tabi anlatacak hiç bir şeyin bile yok!!!

-Bende sizi anlamıyorum hem yapıyorsunuz hemde neden anlatıyorsunuz?23

-Eğlence orda yapacaksın ama anlatırken dahada eğleneceksin::65:56

_Sana çapkınlığın altın kurallarını öğretelim tadına bir bak :sm_cool:Bizi ancak o zaman anlarsın dediler

-Sinan anlatmaya başladı:

-B u işin en önemli kuralı yalan söylemek tirYalan söylemeyi bilmezsen karına yakalanırsın:sm_sleep:

_Yalan olmazsa çapkınlık olmazdedi YalçınHem karına eve geç gelme sebebini açıklarken,hem diğer kadını ttavlarken,sonrada diğer kadını terk ederken yalan çok lazım olacak
-Engin söze başladı:

-Önce bir kadını gözüne kestireceksin sonra Bir bahaneyle yaklaşacaksınNiyEtinİ baştan belli edersen kadını kaçırırsın:sm_wink:

Önce arkadaş ayaklarında başlayacaksın,bir derdİ varsa çöözeceksinSana güven duymaya başlayınca sende ona derdini anlatacaksınCiddi bir adam havası takınacaksın
Sana güvenmeye başladıktan sonra karınla aranızda sorunlar olduğunu anlatacaksın,önce sana acıycak kendince yardım etmeye çalışacak
-Yani karımı mı kötülüyceeemm

-Tabii karınla ilgili sorunları anlat Verdiği öğütleri uyguladığını ama karının oralı olmadığını evliliğini sadece çocuklar için sürdürdüğünü söyleBu sırada yavaş yavaş iltifatlara başla:38:38

İltifat etmeyi iyi bileceksin İKnCİ kuraL bU iKinci kadını elde tutmanın en etkili yolu bu
Her gördüğünde onu iltifatlmara boğ Açık seçik giyininci kıskanıyormuş gibi yappscared101010
kadınlar kıskanılmaya bayılırOnu sevdiğini sahiplendiğini düşünür
-Hata yaptığında hemen özür dilemelisinGözlerine bakıp ona ne kadar değerli olduğunu söylemelisin:img-tomato:
-Bu arada kesenin ağzını biraz açacaksın:67:61Seninle olmasının bedelini mutlaka ödemelisin avucuna para bırakmayacağına görePahalı hediyeler almalısın
:wallbash:

Sık sık çiçekler alacaksın Çiçek sevgi demektirHer fırsatta onu sevdiğini söyle

-Romantik davranışlara bayılırlar Arada bir elele yürüyüşlere çıkmalısın

-En önemlisi maksadın vuslata erdiği zamanlarKadının ruhuna hitap etmelisin,acele etmek yokSeN dUYGUlarına hitap edersen o da senin keyfine hizmet ederİşTEo zaman iyi vakit geçirirsin

-Bir soru soracağım dedi KAdir:

hADİ EğlenmeK için bir kadın buldunuz ,iyi zaman geçirdiniz tamam ama siz birkaç kadından bahsettinizNeden BİriNİ bırakıp diğerini arıyorsunuz???23

-Dışarda bir sürü eğlencelik kadın var çünkü,dedi YALçınn,bir süre sonra sıkılıyorsun herşey monotonlaşıyor,işte o zaman en acısız şekilde ayrılmanın yolunu bulacaksın:56:58

--Sevginin bittiğini,karının duyduğunu yuvanın yıkılmamasını istediğini söyleyeceksin42

---Bana çok vicdansız geldi dedi Kadir23

---Bir dakdedi sinan Birinci risk karın öğrenirse yuvan yıkılabilirKadınlar aldatılmayı asla asla affetmezlerBütün herşeyi öğrense bile karın, her şeyi inkar et:img-tomato:

_İyide siz çocuklarınızla ne zaman ilğileniyorsunuz,dedi KAdir Onlara ayıracak zamanınız kalıyormu????

Üçüde boş gözlerle baktılar KAdiRE

Engin:
_açıkça ben onlarla zaman geçirmeye vakit bulamıyorum Anneleri ilgileniyorSadece maddi yönden destek oluyorumAraDA bir de gezmeye götürüyorum

Sİnan ve yalçın da itiraf etti çocuklarıyla ilgilenmediklerini

Engin uyarmayı unuttuğu bir konuyuda söyledi KAdir e

-Dikkat et metresin hamile kalmasınSonRA işin içinden çıkamazsınKadından kurtulmaK zor olurCinsel hastalık kapma riskinde var unutma:sm_cool:

-haaa birda sana kıyak yapalım otel parası verme bizim tanıdık bir OLdU BAR var üstü pansiyon kadını oraya atabilirsinORda herşey olur25

KadirİN CANI SIKILMIŞTI BU MUHABBETTEN

---olDU BAR ha !!!!her pisliği oldurabilirim yani teşekkür edermben almayayımm

üçününde canı sıkılmıştı ve şaşırmışlardı

Sinan: öğütlerimizden faydalanmayı düşünmüyorsun galiba!!:img-blush2:

_Hayır tabii faydalanacağım ama neden başka kadınn BÜTÜN bu yaptıklarınızı eşinize yapsanız onunlada gayet güzel zaman geçirirsiniz23Ben eşime benim için değerli olduğunu hissettirsemm,hata yaptığımda özür dileyip gönlünü alsammm,ona sık sık çiçekler alsammm,ve onu çok sevdiğimi söylesemmm,onunla konuşurken gözlerinin içine baksammmarada bir yemeğe götürsemmmm eşimlede gayet güzel eğlenebilirimBir erkek bir kadına bütün bunları yapsa o kadınDA o erKEğii MUTLU ETMEK İÇİN elinden geleni yapacaktırÖyle değilmi arkadaşlar???Dİye sordu

Üçüde mırın kırın ettiYalçın:

İNsan böyle yapsa eşiyle eğlenebilirmi ki hiç denemedikk

_Bence deneyinEşinizle de gayet güzel vakit geçirebilirsiniz HEmde vicdanınız rahat bir şekilde eğlenirsiniz çünKÜÜ bütün bu hoş davranışları başka kadına yapmak , eşinize büyük haksızlık olur Evinizin bütün sorumluluğu, çocuklarınızın işlerini, yemeğinizi, çamaşırınızı yani bütün zor işleri eşinize yaptırıp da eğlenmeyie gelince bir başka kadın arayışına girmeniz doğru MUuuu Eşimizin bizden daha fazla eğlenmeye hakkı var bence O zaman birlikte eğlenmek daha güzel değilmiÇocuklarıma, eşime ayırmam gereken zamanı çalıp neden başka bir kadına harcayayımmm BEN orada burada eğleneyim derken çocuklarım büyüyecek onların en güzel ,en tatlı zamanlarını göremeyeceğimOnları adı olan fakat kendi ortada olmayan bir babayla büyütmeye ne hakkım varAyrıca ben çocuklarımla ilgilenirsem eşim daha az yorulacağı için eğlenmek için zamanı olacakkkk:sm_wink:

Üçüde ekşi bir yüz ifadesiyle ona bakıyorlardıKadİR ayağa kalktı

----Bence bu konuyu düşünün arkadaşlarrrÖğütleriniz için tşkrrr edermSAyenizde eşimi ne kadar ihmal ettiğimi anladımm Şimdi gidip biraz eşimle ilgilenmeliyimSiZE iYİ aKŞamlARR

Birkaç adım atmıştıki geri döndüGülerek:

-Alın bir halk hikayeleri kitabı okuyunKonu sıkıntısı çektiğinizde onları anlatırsınız birbirinize DEyip gitti

Üçününde keyfi kaçmıştıHesabı ödeyip çıktılar Lokantanın yanında çiçekçi vardı Üçüde birbirine baktıEşlerine çiçek alsalarmıydı:img-blush2:

----Bu akşamda eğlenmenin altın kurallarını eşimize uygulayalım bakalım Belkide KAdir haklıdır,dedi

MutSUz bİr kAdıN mUtlU ÇOcuKLar YEtişTiRE mez ÇOcuĞunun iyİ

YEtiŞMESinİ isTeyEN eRKEk önCE çOCUklaRINIn aNNEsiNİ sevSİNN, Onu

MutLU etSİN Kİ çOCUKlarI da MUTlu OLsuNNN:notworthy::56:58

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Çapkınn(yaşanmış hikayeler)

Eski 05-24-2008   #2
gulhan

Cevap : Çapkınn(yaşanmış hikayeler)

emegıne saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com