![]() |
Çapkınn(yaşanmış hikayeler) |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
Çapkınn(yaşanmış hikayeler)Kadir arkadaşlarıyla buluşmuştu o gün, güzel bir yemekten sonra kahvelerini yudumluyorlardı ![]() ![]() Yalçın; Hadi bakalım sıra sende dedi Kadir'e Üzgünüm dedi Kadir ben çapkınlık yapmam ![]() ![]() Sinan:Hadi anlat bizden sır çıkmaz ,dedi ![]() ![]() Kadir:İnanın karımı bir kez bile aldatmadım gerçekten ![]() ![]() - Hepsi şaşırmışlardı ![]() ![]() -Niye durumum çok mu kötü?:) -Eee tabi anlatacak hiç bir şeyin bile yok!!! -Bende sizi anlamıyorum hem yapıyorsunuz hemde neden anlatıyorsunuz? ![]() -Eğlence orda yapacaksın ama anlatırken dahada eğleneceksin::65:56 _Sana çapkınlığın altın kurallarını öğretelim tadına bir bak :sm_cool: ![]() ![]() -Sinan anlatmaya başladı: -B u işin en önemli kuralı yalan söylemek tir ![]() ![]() ![]() _Yalan olmazsa çapkınlık olmaz ![]() ![]() ![]() -Engin söze başladı: -Önce bir kadını gözüne kestireceksin sonra Bir bahaneyle yaklaşacaksın ![]() ![]() ![]() Önce arkadaş ayaklarında başlayacaksın,bir derdİ varsa çöözeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana güvenmeye başladıktan sonra karınla aranızda sorunlar olduğunu anlatacaksın,önce sana acıycak kendince yardım etmeye çalışacak ![]() ![]() ![]() -Yani karımı mı kötülüyceeemm ![]() -Tabii karınla ilgili sorunları anlat ![]() ![]() ![]() İltifat etmeyi iyi bileceksin İKnCİ kuraL bU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gördüğünde onu iltifatlmara boğ ![]() ![]() ![]() kadınlar kıskanılmaya bayılır ![]() ![]() ![]() -Hata yaptığında hemen özür dilemelisin ![]() ![]() ![]() -Bu arada kesenin ağzını biraz açacaksın:67:61Seninle olmasının bedelini mutlaka ödemelisin avucuna para bırakmayacağına göre ![]() ![]() ![]() :wallbash: Sık sık çiçekler alacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() -Romantik davranışlara bayılırlar ![]() ![]() -En önemlisi maksadın vuslata erdiği zamanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bir soru soracağım dedi KAdir: hADİ EğlenmeK için bir kadın buldunuz ,iyi zaman geçirdiniz tamam ama siz birkaç kadından bahsettiniz ![]() ![]() -Dışarda bir sürü eğlencelik kadın var çünkü,dedi YALçınn,bir süre sonra sıkılıyorsun herşey monotonlaşıyor,işte o zaman en acısız şekilde ayrılmanın yolunu bulacaksın:56:58 --Sevginin bittiğini,karının duyduğunu yuvanın yıkılmamasını istediğini söyleyeceksin ![]() ![]() ---Bana çok vicdansız geldi dedi Kadir ![]() ---Bir dak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _İyide siz çocuklarınızla ne zaman ilğileniyorsunuz,dedi KAdir Onlara ayıracak zamanınız kalıyormu ![]() Üçüde boş gözlerle baktılar KAdiRE Engin: _açıkça ben onlarla zaman geçirmeye vakit bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sİnan ve yalçın da itiraf etti çocuklarıyla ilgilenmediklerini ![]() ![]() ![]() Engin uyarmayı unuttuğu bir konuyuda söyledi KAdir e -Dikkat et metresin hamile kalmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -haaa birda sana kıyak yapalım otel parası verme bizim tanıdık bir OLdU BAR var üstü pansiyon kadını oraya atabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() KadirİN CANI SIKILMIŞTI BU MUHABBETTEN ---olDU BAR ha !!!!her pisliği oldurabilirim yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üçününde canı sıkılmıştı ve şaşırmışlardı ![]() Sinan: öğütlerimizden faydalanmayı düşünmüyorsun galiba!!:img-blush2: _Hayır tabii faydalanacağım ama neden başka kadınn BÜTÜN bu yaptıklarınızı eşinize yapsanız onunlada gayet güzel zaman geçirirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüde mırın kırın etti ![]() ![]() İNsan böyle yapsa eşiyle eğlenebilirmi ki hiç denemedikk ![]() _Bence deneyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüde ekşi bir yüz ifadesiyle ona bakıyorlardı ![]() ![]() ![]() ----Bence bu konuyu düşünün arkadaşlarrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç adım atmıştıki geri döndü ![]() -Alın bir halk hikayeleri kitabı okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçününde keyfi kaçmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----Bu akşamda eğlenmenin altın kurallarını eşimize uygulayalım bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MutSUz bİr kAdıN mUtlU ÇOcuKLar YEtişTiRE mez ![]() YEtiŞMESinİ isTeyEN eRKEk önCE çOCUklaRINIn aNNEsiNİ sevSİNN, Onu MutLU etSİN Kİ çOCUKlarI da MUTlu OLsuNNN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çapkınn(yaşanmış hikayeler) |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Çapkınn(yaşanmış hikayeler)emegıne saglık
|