![]() |
Okuduğunuza Değecektir... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Okuduğunuza Değecektir...Ayakkabıcı, yeni getirdiği malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onuseyretmekteydi ![]() ![]() ![]() Onların en güzelini ön tarafa koyunca, çocuk vitrine doğru biraz daha yaklaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ona bir kez daha göz attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koyulduğunda, adam dükkândan dışarı fırlayıp: - "Küçüüük!" diye seslendi ![]() mü? Bu seneki modeller bir hârika!" Çocuk, ona dönerek: - "Gerçekten çok güzeller!" diye tebessüm etti, "Ama benim bir bacağım doğuştan eksik" ![]() - "Bence önemli değil!" diye atıldı adam ![]() her şeyiyle tam insan yok ki! Kiminin eli ek**** kiminin de bacağı ![]() ![]() Küçük çocuk, bir şey söylemiyordu ![]() sürdürdü: - "Keşke vicdanımız eksik olacağına, ayaklarımız eksik olsa idi ![]() Çocuğun kafası iyice karışmıştı ![]() yaklaşıp: - "Anlayamadım! ![]() ![]() - "Çok basit!" dedi, adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk, bir kez daha tebessüm etti ![]() ![]() - "Baktığın ayakkabı, sana yakışır!" dedi ![]() Çocuk, başını yanlara sallayıp: - "Üzerinde 30 lira yazıyor" dedi, "Almam mümkün değil ki!" - "İndirim sezonunu senin için biraz öne alırım!" dedi adam, "Bu durumda 20 liraya düşer ![]() ![]() Çocuk biraz düşünüp: - "Ayakkabının diğer teki işe yaramaz!" dedi, "Onu kimalacak ki?" - "Amma yaptın ha!" diye güldü adam ![]() ![]() ![]() - "Üstelik de öğrencisin değil mi?" diye sordu ![]() - "İkiye gidiyorum!" diye atıldı çocuk, "Üçe geçtim sayılır ![]() - "Tamam işte!" dedi adam ![]() ![]() ![]() Ayakkabıcı, çocuğun şaşkın bakışları arasında dükkâna girdi ![]() ![]() ![]() ![]() - "Benim satış işlemim bitti!" dedi, "Sen de bana, bunu satsan memnun olurum ![]() - "Şaka mı yapıyorsunuz?" diye kekeledi çocuk, "Onun tabanı delinmek üzere ![]() - "Sen çok câhil kalmışsın be arkadaş ![]() ![]() ![]() "Antika eşyalardan haberin yok her hâlde ![]() ![]() ![]() " Küçük çocuk, art arda yaşadığı şokları üzerinden atabilmiş değildi ![]() ![]() ![]() terleyen avuçlarına sıkıştırdığı kâğıt paralara göz gezdirdikten sonra, 10 liralık banknotu geri vererek: - "Bana göre 20 lira yeterli ![]() ![]() mevsimini başlattınız ya!" Adam onu kıramayıp parayı aldı ![]() bir öpücük kondurdu ![]() ![]() Eğer bütün mallarını bir günde satsa, böyle bir mutluluğu bulamazdı ![]() ![]() Sanki koltuk değneğine ihtiyaç duymuyordu ![]() bir tebessümle teşekkür edip: - "Babam haklıymış!" dedi ![]() üzülmeme hiç gerek yok! demişti ![]()
![]() |
Cevap : Okuduğunuza Değecektir... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Okuduğunuza Değecektir...güzel bir hikaye tşkrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Okuduğunuza Değecektir...zaman ayırıp okudugun için ben teşekkur edrım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
haticee
|
![]() Cevap : Okuduğunuza Değecektir...paylasım için tşekrler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
signum
|
![]() Cevap : Okuduğunuza Değecektir...super 10 numara verdim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Okuduğunuza Değecektir...Gerçekten harika bir paylaşımdı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|