![]() |
Babamı İstiyom.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Babamı İstiyom....Adam yorgun argın eve döndü ünde 5 yaşındaki çocu unu kapının önünde beklerken buldu ![]() Çocuk babasına, "Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun" diye sordu ![]() ![]() ![]() adam, "Bu senin işin de il" diye cevap verdi ![]() Bunun üzerine çocuk "Babacım lütfen, bilmek istiyorum" diye üsteledi ![]() istiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi ![]() üzerine çocuk "Peki bana 10 milyon borç verir misin" diye sordu ![]() "Benim senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok ![]() derhal odana git ve kapını kapat" dedi ![]() Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı ![]() Adam sinirli sinirli "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder ![]() ![]() geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocu a parayı neden istedi ini bile sormadı ını düşündü, "Belki de gerçekten lazımdı" ![]() ![]() ![]() Yukarı çocu unun odasına çıktı ve kapıyı açtı ![]() ![]() ![]() Yata ında olan çocu a, "Uyuyor musun" diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() "Al bakalım, istedi in 10 milyon ![]() az önce sert davrandı ım için üzgünüm ![]() Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" dedi ![]() ![]() ![]() Çocuk sevinçle haykırdı, "Teşekkürler babacı ım" ![]() ![]() ![]() di er buruşuk paraları çıkardı ![]() suratına baktı ve yavaşça paraları saydı ![]() Bunu gören adam iyice sinirlenerek, "Paran oldu u halde neden benden para istiyorsun? ![]() ![]() ![]() Benim, senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok" diye kızdı ![]() ![]() ![]() ama yeterince yoktu " dedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paraları babasına uzattı; "İşte 20 milyon ![]() ![]() ![]() Şimdi bir saatini alabilir miyim babacım? ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Babamı İstiyom.... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Babamı İstiyom....süperdi emeğin sağlık cnm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Babamı İstiyom....Harbiden Super OkurKEn Tüylerim Tiken Tiken Oldu eline sağlık saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gulhan
|
![]() Cevap : Babamı İstiyom....okuyan gözlerınıze saglık |
![]() |
![]() |