![]() |
Atatürkçü rektör gidiyor, adro Geliyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Atatürkçü rektör gidiyor, adro Geliyor!Atatürkçü Rektör Gidiyor, Kadro Geliyor İnönü Üniversitesi Rektörü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnönü Üniversitesi Rektörü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nin kadro sorununu bu yıl çözeceklerini bildirdi ![]() Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu’nda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın TBMM’de görüşülmesi esnasında, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi’nin kadro problemi soruldu ![]() AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, “Malatya İnönü Üniversitesi Malatyamızın göz bebeklerindendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sorun sadece Turgut Özal Tıp Merkezi’nde değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|