Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adro, atatürkçü, geliyor, gidiyor, rektör

Atatürkçü rektör gidiyor, adro Geliyor!

Eski 05-24-2008   #1
cansel

Atatürkçü rektör gidiyor, adro Geliyor!

Atatürkçü Rektör Gidiyor, Kadro Geliyor

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof Dr Fatih Hilmioğlu’nun görev süresi dolmak üzereyken AKP'nin aklına kadro sorunu geldi
AKP'nin kadro sorununu Prof Dr Fatih Hilmioğlu gitmek üzereyken hatırlaması akıllara neden onun döneminde kadro sorunu çözülmedi sorusunu getirdi

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof Dr Fatih Hilmioğlu’nun görev süresi dolmak üzereyken, AKP’li Öznur Çalık kadro sorununu hatırladı ve Bakan Çelik'e sordu Bakan da “Çözeceğiz” dedi

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nin kadro sorununu bu yıl çözeceklerini bildirdi

Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu’nda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın TBMM’de görüşülmesi esnasında, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi’nin kadro problemi soruldu

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, “Malatya İnönü Üniversitesi Malatyamızın göz bebeklerindendir Hem İsmet İnönü’nün hem de Turgut Özal’ın ismini taşımaktadır Malatya, özellikle Turgut Özal Tıp Merkezimiz kadro konusunda sıkıntı yaşamaktadır Bu konuyu sizin de diğer üniversitelerimizin yaşamış olduğu sorunlar gibi- takip ettiğinizi biliyorum Bu konuda bu sene yapılacak çalışmalar hakkında sizden bilgi almak istiyorum” ifadelerini kaydetti Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ise Çalık’ın sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Sorun sadece Turgut Özal Tıp Merkezi’nde değil 1996’da Maraş’ta tıp fakültesi kurulmuş, hala kadroları yok Son dönemde kurduğumuz beş üniversite bünyesindeki tıp fakültesinin kadrolarını bu kanunda getiriyoruz Ama Türkiye’de daha kadro ihdas edilmesi gereken, kadro verilmesi gereken birçok fakülte ve üniversite var Turgut Özal Tıp Merkezi’ni de bu çerçevede değerlendireceğiz Ümit ediyorum ki, 2008 yılı içerisinde bunu da çözmüş olacağız

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com