![]() |
Beni Yıka" yazarken yakalananlar |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Beni Yıka" yazarken yakalananlarNe yazıyorsun arabama - pardon abi ![]() ![]() - Ne yazıyorsun lan arabama!!!!! !!!! - Sakin olur musun lütfen? hem maddi durumunuz iyi ![]() ![]() ![]() ![]() -ha s ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam abi - Beni yıka ha? - Evet abi - Tabii ki yıkarım seni - ahh - Ne yazıyorsun arabamın camına??? - Beni yıka - Ulan o kadar düşünceliysen sen yıka - Ne yazıyorsun lan arabama!!!!! !!!! bakim "Beni Yıka" ![]() ![]() ![]() - Abi poponuzu yıkıyorsunuz arabanızı yıkamıyorsunuz -ne yapıon lan orda? -yazıom abiii -ne yazıon lannn -ali ata bak ![]() ![]() -hop ne oluyo la orda -abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -lan olm yazık lan mikrop yuvası o araba gebercen gitcen - O ne lan - Aa abi o şey, şey ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Abi şimdi niye vurdun ki yaa -Hoppp ne yapıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() - -Ne yazıyordun sen bakim arabama? -Abi tam "ben senin yerine yıkarım" yazıcaktım ki sen geldin ![]() ![]() ![]() ![]() -Tamam başla o zaman bekliyorum ![]() ![]() -Peki abi ![]() ![]() ![]() -napıon lan? -yazıodum abi! bi suçum yok -bu ülkede yazanların suçlu olduğunu bilmion mu? -? -ne yazdın lan orayaa? -yıka benı yazdım abı -dilinle sileceksin o yazıyı -peki abi -noluo lan orda? -yazıodum da -lan olum parmakla yazılır lan keçeli kalemle diiil -hadi ya!! ne fark eder -gümmmmmmmmmmmmmmm - Şiiişşştt noluyo lan!! - Kızma abi ya ne bağırıyorsun! - (Sinirli fakat sakin olmaya çalışarak) Bak kardeşim, senin yaşındakiler üniversite sınavına hazırlanıyor, kendi yaşamını kurmaya çabalıyor, sen neden böyle yapıyorsun a benim güzel kardeşim - Yaa bırak sosyal mesaj vermeyi alırım anahtarını bak ![]() ![]() ![]() - ben şimdi o anahtarı alıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Beni Yıka" yazarken yakalananlar |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Beni Yıka" yazarken yakalananlarne yapıon lan orda? -yazıom abiii -ne yazıon lannn -ali ata bak ![]() ![]() emegıne saglık süperdı
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Beni Yıka" yazarken yakalananlargüzelmiş:D teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Beni Yıka" yazarken yakalananlarilahi cansel tam senin konuşma tarzın ha çok komik:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : Beni Yıka" yazarken yakalananlarzaman ayırıp okuduğunuz için ben teşşekür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Beni Yıka" yazarken yakalananlartşkler iyiymiş |
![]() |
![]() |
|