![]() |
YanLızLığın Bekcisi ... ! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() YanLızLığın Bekcisi ... !Sustukça "SeN" Oldum ![]() ![]() Sustukça "SeN" Oldum ![]() ![]() Sustukça sen oldum,sen oldukça kendime kaldım,seni buldum ![]() Cezasının ne zaman biteceğini bekleyen bir hükümlüydüm sende ![]() ![]() Aşkı taşımak tek özgürlüğüm oldu anlamalısın ![]() Bende kendini üretirken yokluğunu aynı boyuta taşımasaydın keşke ![]() ![]() Sen yoksan olmayacaksan ben hangi kimlikle kalkarım ayağa hiç düşündün mü? Yığılıp kaldığım her yerde yokluğun çöküyor gözlerime ![]() ![]() Hayalinle kalmak seni yaşamak,bundandır,yalnızlığı hiç kimse benim kadar sevemez ![]() ![]() Tuhaf bir teslimiyette,yokluğunu yaşıyorum hepsi bu!Yokluğunda seni buldukça yeryüzündeki hiç kimsenin anlayamayacağı bir şölen oluyorsun içimde ![]() ![]() Eridikçe sana karışıyorum,seni sevmek,yaşama ve belki en çok sana direndikçe anlam kazanıyor ![]() ![]() Sen ve sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susmuyorum ![]() ![]() Gözlerimi karanlığa sımsıkı yumuyorum ![]() ![]() ![]() Aşk,yaşamın belirlediği rastlantıların sunduğu yöneliştir,söylemiştim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni şu an yaşamaya ne kadar muhtacım ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamın kırılma noktalarında beni birden bire tek başıma bırakınca sustuysam ve şu an hala susuyorsam onurumdandır ![]() ![]() Ne yapmalıyım?Kadehler dolusu içerek beynimi uyuştursam unuturmuyum bu acıyı?Ama ben böyle bir iflası onaylayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoruldum bebeğim,sürekli ertelediğim bir finale doğru sürekli aynı startlarla başlamaktan bitirmekten yoruldum ![]() ![]() Yine gece ![]() ![]() ![]() ![]() Ben herkesten başkaydım dimi?Herşeyindim senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde o kadar masumsun ki ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak sana sığınmaktır,seni sende sevmektir ![]() ![]() Böyle anlarda yokluğun yüzümü kanatan bir ömür çizgisinin adıdır ![]() ![]() Sevdim seni hiçbir ödül beklemeden…Gözlerimi kapatıyorum artık susma vaktidir ![]() ![]() Bir varsın bir yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum… Her aşk bir yakalanmadır yaşama söyledim sana, Bilinmedik yenilgiler taşıdım sesimde Aldanmalara yüzüm yoktu sabıkalıydım En çok sana geldim durduk yerde Yasaktı yollarım , aşk bir gidilmez ülkeydi En çok kendi tarihimin kahramanı bile değildim sensiz Ne kadar dirensem o kadar hükümlüydüm sende Ve ben hep sana yürüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() Adımı unuttuğum her yerde seni bulmalarımdı beni yaşatan ![]() ![]() Zamansızdım,kimliksizdim,sen yoktun kimsesizdim Biriktirdiğim anlamlara seni katınca anlam buldum yeniden ![]() ![]() Aldanmalara yüzüm yoktu sabıkalıydım Hayatımdan çok en çok seni sevdim… Yokluğunda bile sensin, Çoğalmalar yaşattın bana Sonunda tanıdık bi finalde tekil kalmalarımdı Ne zaman uzansam uzaklıktın Seni kuşandıkça sen oldum Böylece sen oldukça varlığıma ilişkin her şeyi unuttum Ama her şeyden çok en çok seni sevdim… Herkesin ölümü kendi kıyametidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık ezgileri bir aşk senfonisi sandım Değilmiş Bildim Yanılmadım Yenildim Bütün hayaller darmadağındır şimdi sustum… Kimse sen değil Sen herkes oldun,biraz… Ben değil ![]() ![]() ![]()
|