Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cocacolanın, sırrını, öğrenin

Coca-Cola'nın Sırrını Öğrenin!

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Coca-Cola'nın Sırrını Öğrenin!

Arkadaşlar ben bugün öğrendim Coca-Cola'nın diğer Pepsi ColaTurka vs den neden daha iyi bir tadı olduğunu

Coca-Cola'nın içindekiler bölümüne baktınız mı?İşte:

İçindekiler:Su,şeker,karbondioksit,renklendiric i,a sitliği düzenleyici,Coca-Cola özütü,kafeinAltı çizili yeri gördünüz mü?İşte o Coca-Cola Özütü denilen şey,Cochineal böceğidirBu böcek Kanarya Adaları'nda ve Meksika'da yaşarKaktüslerin üzerinde iğrenç bir şekilde yaşayan bu böcek köylüler tarafından toplanırSonra başka yerlere verilirOnlar öğütülerek ve kesilerek karminik asite dönüştürülürBu asit su şeklinde olduğu için kolanın içine karıştırılırVe biz böceğin öğütülmüş suyunu içerizAyrıca şimdi anlatacağım şey en az Cochineal böceği kadar iğrençBu kolanın içinde meyan kökü varTonlarca meyan kökü bir kamyona kepçe ile doldurulduğu için arasındaki böcekleri ve fareleri ayıklama zahmetine girmiyorlarVe ancak bunlar öğütüldükten sonra farenin kol,bacak,beyin vs süzgeç ile ayıklanıyorOnun dışında farenin öz suyu,kanı vs kolaların içine karışıyorSonuç olarak kolanın içinde bunları içiyoruzAyrıca başka bir şey daha anlatacağımTeneke kutu kolaların direk içilmemesi gerekiyor çünkü bu kolalar yapılıyorTeneke kutulara konuyor ve bodrum gibi bir yere bırakıyorlarSonra fareler de orada cirit atıyor,geziyor,dolaşıyor,hatta idrarını bile onların üstüne yapıyorSonra bu kutular hiç temizlenmeden direkt olarak marketlere gidiyorOnlar da hiç bir şey yapmıyorBiz alıyoruz ve hemen içiyoruzAslında onları içmeden ve açmadan önce dışını deterjan ile temizleyip sonra bir bardağa boşaltmamız gerekiyorBunun yüzünden ölen birisi bile olmuşLütfen bunu okuyan herkes benim bunu kopyala yapıştır yöntemi ile yapmadığımı anlasınlarLütfen ben sizin öğrenmeniz ve temkinli olmanız için bunları yazıyorumEmeğime saygı duyunuz ve lütfen +rep veriniz

Saygılarımla

_-vampir-_

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com