![]() |
Forumdaki Abazalar Nasıl Davranırlar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forumdaki Abazalar Nasıl Davranırlar?böyle bi konu açıkmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benzeri olmaması içinde forumda abazalar şeklinde konuyu hazırladım ![]() ![]() not:bu konuyu açarken abaza durumuna düşebileceimi düşündüm ![]() ![]() ![]() ama bu konuyu açmamın nedeni kızlar erkekleri daha iyi tanısın ![]() ![]() provokasyonlara gelmesin forumda bu abaza üremesi dursun ![]() ![]() bazı düzenler yıkılsın vsvs Forumda Abazalar Nasıl Davranır ![]() ![]() -kızlara sebepsiz yere rep verirler(bunun bi getirisi olmasada bunu yaparlar) -yeni gelenler bölümünde kız nicki ararlar ve onlara yorum yaparlar -otobiyografi bölümünde kız nicklere bakıp onları tanımak isterler -muhabbet bölümünde pusuya yatıp kız beklerler ve kızlar gelince hemen onlardan sonra yorum yaparlar ![]() ![]() -anlamsız soru sorup soruna eklerler ve muhabbete girmeye çalışırlar -sürekli canım bitanem vs gibi sıfatlar kullanırlar ![]() ![]() -kızlar olmadımı suskundurlar onlar varken susmazlar ![]() ![]() ![]() -saydam ve manasız tartısmalar yaratıp diyaloga girmeye çalışırlar -amatör şiir bölümünde başkalarının şiirlerini alıntı yapıp ben yazdım derler -yine şiir bölümünde kızların şiirlerine yorum yapıp okumadan harika çok süper vsvs yorumlar yaparlar -sürekli iltifat halindedirler -yalakalıkta üslerine yoktur ![]() ![]() -kendilerini üstün görürler ve sürekli bunu anlamazlar -kızların tavırları onlar için önemli değldir ![]() ![]() -onları sallamayan kızlar olduğu zamanlar bunu anlamazlar ısrar ederler -en önemli taktikleri pm lerdir ![]() ![]() -attıkları pmler genelde iltifat,özür,merak, içeriklidir ![]() ![]() -bazı abaza türleri ki biz buna kazma diyoruz ![]() ![]() -sürekli trip halindedirlerdir ilgi bulamadıkları için trip atarlar -msn e geçtiklerinde bunu duyurmak için forumda çaktırmadan söylerler -avatar imza gibi yerlerde kız isimleri olur ![]() -yığınla sevgilileri olmuştur ve bundan sürekli bahsederler -kız tavlamada üslerine yoktur ![]() ![]() -erkek arkadaşları yoktur ![]() ![]() ![]() -kendilerini farklı göstermeye çalısırlar ![]() ![]() -hayali sevgilileri vardır ![]() ![]() ![]() -bazı yalanlar söylerler ![]() ![]() ![]() ![]() şimdilik aklımda bunlar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|