![]() |
Yine Yoktun Annem!! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Yine Yoktun Annem!!YİNE YOKTUN ANNEM Ben yine hastaydım, yine uzaktanda olsa sesini duymak istiyordum annem ![]() ![]() ![]() ve ben,ben yine gizli gizli ağlıyordum ![]() ben neye ağladığımıda bilmiyordum ![]() içimde tarifsiz bir boşluk ![]() ![]() ![]() ne gidecek bir yer var nede çığlıklara boğulacak bir yer ![]() ![]() ![]() ![]() sen hiç yoksun ![]() ![]() sevgi yüklü, tarifsiz ,yorgun bir boşluksun ![]() ![]() ![]() sen yoksun sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Her anne dediğimde yokluğunu birkez daha yüreğime kazıyorum ![]() ![]() ![]() Ellelrimi birkez daha gözlerime doğrultuyorum ![]() ![]() ![]() ve yine yoksun ![]() ![]() ![]() ne gülerken varsın nede ağlarken ![]() ![]() ![]() sen hiç öksüzlüğü aklına ,bedeninekazdınmı? sen öksüzlüğü hiç yüreğinde hissettinmi anne ![]() ben yazdım annem ![]() ![]() ![]() yokluğunu hissettiğim her an belkide hergün öksüzlüğü yazdım bedenime ![]() ![]() ![]() sen özlenmeği özledinmi hiç ![]() ![]() ![]() kayboldunmu hayallerinin içinde ![]() ![]() ![]() bir boşluğa atıldınmı kırılası eller tarafından ![]() ![]() sen özlemeği biliyormusun anne ![]() ![]() ![]() ![]() sen anneği özlemeği biliyormusun ![]() ![]() sen bulutlarala yoldaş oldunmu ![]() ![]() ![]() sabaha kadar bir yıldıza bakıp kaldınmı hadi git gitte annemde sana baksın diye ![]() ![]() ![]() ![]() sen şefkati özledinmi hiç ![]() ![]() ![]() çığlıklarını yutkundunmu hiç ![]() ![]() ![]() bağırmak isteyipte suskun kaldınmı hiç bir köşede anne ![]() ![]() ![]() sen hiç ANNENE SUSADINMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yine Yoktun Annem!! |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Yine Yoktun Annem!!çok güzeldı emegıne saglık
![]() |
Cevap : Yine Yoktun Annem!! |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Yine Yoktun Annem!!Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|