![]() |
Dünyanın En Zeki İnsanından Öss İtirafı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Zeki İnsanından Öss İtirafıNadia Camukova, Einstein'ın zekâ testinden 200 puan üzerinden 199 ![]() ![]() 7 dil bilen Camukova, 25 yaşında dünyanın en genç profesörü oldu ![]() Moskova Beyin Araştırmaları Enstitüsü tarafından dünyanın en zeki insanı ilan edilen Prof ![]() ![]() kalksam belki ÖSS'yi kazanamam!" itirafında bulunuyor ![]() sisteminin öğrencilerin kapasitelerini körelttiğini söyleyen Camukova, sınav sistemi ile ilgili ise şu yorumu yapıyor: "Bir insanın hayatını 3 saate sığdırmak kadar yanlış bir şey yok ![]() çekmiyor ki!" Dünyanın en zeki insanı Camukova, Türkiye'deki üstün potansiyelli insan özelliğinin dünyanın hiçbir yerinde olmadığını iddia ediyor ![]() dahilerinin yabancı ülkeler tarafından bilinçli olarak yok edildiğini vurgulayan Camukova, "Bazı üstün zekâlı öğrencilerle normal zekâlı çocuklar aynı ortamda kaynaştırılmaya çalışılıyor ![]() çocuklar yok ediliyor, normalleştiriliyor ![]() ![]() televizyon kültürünün insanları tembelliğe sürüklediğine de dikkat çekiyor ![]() Dünyada genel kabul gören istatistiki verilere göre bir toplumda 1 milyonda 1 dâhi çıktığını söyleyen Nadia Camukova, Türkiye'de üstün potansiyelli dâhi seviyesinde en az 70 insanın olması gerektiğini belirtiyor ![]() bulunan 70 dâhiden en az 60'ının normalleştirilerek çürütüldüğünü öne süren genç profesör, yeni doğmuş çocuklarla 7-8 yaşına kadar gelmiş olanları kurtarmanın mümkün olduğunu anlatıyor ![]() şöyle özetliyor: "Bu iş devlet politikası olmalı ![]() doğduğu günden itibaren sağlık kontrolü ile birlikte beyin kontrolü gelişmesini inceleme işi devreye girer ![]() gelerek çocuğu kontrol eden doktorları olan ülkeler var ![]() Rusya ![]() ![]() bir, eve giderek evin sıcaklık derecesinden içindeki moral düzeyine kadar bütün verileri, özel defterine geçer ![]() sorumludur ![]() Nadia Camukova şu an 30 yaşında ![]() olmuş ![]() standartları ölçümünde ise 200 üzerinden 199,37 puan alarak dünyanın en zeki insanı unvanını almış ![]() Rusça, Arapça ve Farsça olmak üzere 7 yabancı dil biliyor ![]() bin civarında kitap okuyan Camukova, "Her gün bir kitap okumaya çalışıyorum ![]() Karl Marks'ın Das Kapital'ini 4 yaşında okudum ![]() okuyup ezberledim ![]() tekrar tekrar okuduğum tek kitap Kur'ân'dır ![]() ![]() diyor ![]() ![]() veren Camukova, "Yaratılışa inanıyorum ![]() vadeli inançlarla yaşarlar aslında ![]() |
![]() |
![]() |
|