|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fotomontaj, olabilirmi, resim, sizce, şey |
![]() |
Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?![]()
![]() |
Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi? |
![]() |
![]() |
#2 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?moment kanuna göre imkansız bişey:) tabikide montaj teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?Hassas bir denge, ancak söz konusu cisimlerin duruş şekli ve ağırlık merkezleri göze alındığında, uğraşılırsa yapılabilir diye düşünüyorum ![]() Paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Gülgüzeli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?ya bencede montaj ama gerçekte olabilirr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayko26
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?imkansıs die bii yoqtur ve denge di e bişi var neden olmasın tşk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?hayko26 haklı katılıorm :D tşklr
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?denemek lazım:) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kezban
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?bencede istenilirse yapılabilir birşey
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?bencede montaj ![]() ![]() ![]() tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
djdem
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?bu photoshoplada yapılabilir ama bu photoshop değil bence çünki fizkte denge dedimiz bi kanun var buna göre dengeyi saladıktan sonra fili bil çeker o cetvel :d (abartım gabilaba)
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
seyito
|
![]() Cevap : Sizce Bu Resim Fotomontaj Mı ? Yoksa Böyle Şey Olabilirmi?bence olur dikkat ettiyseniz çekicin başı önde ve sapı cetvele dayanmış çok hassas bir denge var orada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|