Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıl, halat, kalp

....[ Akıl,Kalp,Halat ]......

Eski 05-22-2008   #1
gülgüzeli

....[ Akıl,Kalp,Halat ]......

Bir insanın hayatındaki en önemli kararlardan birinin iş konusunda olduğunu biraz geç olsa da anladım

Gerçi hiç birşey için geç değildir de

Belki de çocukluğumuzda ailelerimizin
hiç önemsemediği, bir iş olsun da ne olursa olsun diye baktığı ve yönlendirdiği meslekler yaşam şeklimizi değiştiriyor
Sevmediğimiz meslekleri çoğu zaman mecburiyetten zoraki sürdürüyoruz, tatmin yaşamadan hatta ızdırap içinde
Yıllar geçip kendinizi daha iyi tanıdığınızda karakterinize uygun olmayan bir işi ruhunuzu yok edercesine yaptığınızı anlarsınız
Ve bu yokoluşun bir hiç uğruna sırf başkaları istedi diye yaptığınızı anladığınızda mutsuzluğunuz bir kat daha artar

Diğer taraftan ise nasıl kurtulabilirim diye bir çırpınış başlar Yeterince cesursanız bu keşmekeşten kurtulmak için adım atarsınız
O adımdan sonra durdurulamayan bir değişim ve gelişim başlar
Hiç kimsenin kolay kolay atamadığı o adım sizi huzura ve umud
a taşıyacaktır bunu bilirsiniz
İnancınız sizi bir gün hem de çok uzun olmayan bir sürede hayal ettiğiniz yaşama kavuşturacaktır
Yeter ki yılmayın, yorulmayın, yapamazsın diyenlere aldırmayın
onlar kendi başarısızlıklarını bastırmak kendi korkularını haklı çıkarmak
için sizi kullanırlar
Asla unutmayın
Hayatta en zevkli şey başkalarının "yapamazsın"
dediklerini yapabilmekmiş İnanan herkes başarılı olur birgün yeter ki cesur olsun ve harekete geçsin
Ben de harekete geçtim, zorlukların bir kısmını atlattım, büyük kısmını ise yaşamaya devam ediyorum
Ama biliyorum ki
2 sene sonra istediğim bir işi yapıp istediğim hayatı yaşayacağım
Sevmediğim bir işi yapmaktansa umudumu besler tüm zorluklarına rağmen mücadeleye devam ederim
Yara alacağım
belki ama güçleneceğim de
Ruhumun yok olup gitmesi daha kötü sonuçta,

aldığım yaralardan bile

alıntı

Cevap : ....[ Akıl,Kalp,Halat ]......

Eski 05-22-2008   #2
gulhan

Cevap : ....[ Akıl,Kalp,Halat ]......

emegıne saglık ablacım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com