![]() |
Can Yerine Koyduğum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Can Yerine Koyduğum![]() can yerine koyduğum Kendim için bazı şeylerden "vazgeçtim" ya da "vazgeçmek zorunda kaldım" desem daha iyi olacak ![]() ![]() Ben kendi isteğimle değil "CAN" yerine koyduğum biri benden "vazgeçtiği için vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ilk önce ellerinden "vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bakmaya doyamadığım gözlerden "vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa bir ara sonra dudaklarından Vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zaman sonra canımla ilgili düşler kurmaktan vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama o bilmiyordu ki ondan her uzaklaşmam aslında kendimden Vazgeçmemdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Şimdi ![]() ![]() ![]() Ellerinden, gözlerinden, dudaklarından, hayallerinden ![]() ![]() ![]() ![]() Sırf can Yerine Koyduğum canım İstediği İçin ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Can Yerine Koyduğum |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Can Yerine Koyduğumemegıne saglık
|