Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çektirmek, halka, iki, seçimde, siyah, taş

Seçimde Halka İki Siyah Taş Çektirmek

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seçimde Halka İki Siyah Taş Çektirmek

SEÇİMDE HALKA İKİ SİYAH TAŞ ÇEKTİRMEK

Adamın biri bir Yahudi?ye aşırı borçlanmış Günü gelince de ödeyememiş Yahudi yaşlı olmasına rağmen fakir borçlunun güzel kızına sulanmış ve borca karşılık kızı istemiş Adam reddedince uyanık Yahudi ?o zaman bir torbaya biri beyaz biri siyah iki taş koyalım Kız beyazı çekerse bağışlıyorum borcu da kızı da demiş Yok eğer siyah çekerse kızı isterim demiş Kız da, babası da çaresiz buna razı olmuşlar Uyanık Yahudi torbaya koyarken yerden çaktırmadan taşların ikisini de siyah seçip koymuş Fakat taşların ikisinin de siyah olduğunu sadece kız fark edivermiş ama itiraz etse bir anlamı yok diye düşünürken, tamam demiş ve taşları çekerken birini çekip çaktırmadan kaza süsüyle yere düşürüvermiş Bakmışlar ki yerdeki taşlar karışık ve hangisinin düştüğü belli değil Kız demiş ki, ?torbaya bakalım eğer siyah taş duruyorsa o zaman ben beyazı çekmiş olmalıyım? demiş Bakmışlar ki torbada siyah bir taş var O halde ben beyaz çekmiş olmalıyım diyerek, biz kazandık? demiş İşte size bir seçmen hikayesi Fakat bu torbanın içine kim elini sokabilir ki? Arı kovanı gibi, giren eli sokuyor İmam hep aynı hutbeyi okuyor Fakat ?ey imam senin zulmün beni namazdan ediyor? diye bağıramıyor Çaresiz iki siyah taştan birini oyluyor Hep siyah çıkıyor Artık dua ve onun sütüne kalmış deyip 4 sene oturup bekliyor ki tahta, bir nefes oturtulup iki siyah taşlı torbadan bir beyaz çekmeyi umut edene kadar devamı linkte

http://wwwahikirsehircom/sultan-iiii-tayyiphtml

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com