![]() |
Kitap Toplama Kampanyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kitap Toplama KampanyasıMerhabalar, Ben Emrah Öğretmen ![]() Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi'nden yazıyorum ![]() İlçemizde Boğazören Köyü’nde bulunan Boğazören Taşoluk Işıkdibi ilköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum ![]() Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta ve okulumuzun 300 civarında öğrencisi bulunmakta ![]() Öğencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve okuma saatlerini verimli geçirebilmeleri için hikaye-roman türünde kitaplara ihtiyacımız bulunmakta ![]() Bu amaçla okulumuz öğretmenleri olarak mart ayının son haftası Kütüphanecilik Haftası’na kadar sürecek olan kitap toplama kampanyası başlatmış bulunmaktayız ![]() ![]() Kampanyamızı grubumuz aracılığıyla siz değerli dostlarımıza, arkadaşlarımıza duyurmak istedim ![]() Sizlerden kampanyamıza az ya da çok miktarı önemli olmaksızın desteklerinizi bekliyorum ![]() El birliği ile çocuklarımızın kitap sorununu halletmeyi umut ediyorum ![]() Maraş Andırın’ dan kucak dolusu sevgiler ![]() ![]() ![]() Hoşça kalın ![]() ![]() ![]() Sevgi ve selamlar ![]() ![]() ![]() Emrah Öğretmen Kampanyamıza destekte bulunmak isteyenler için okulumuzun adresi: Boğazören Taşoluk Işıkdibi İlköğretim Okulu Boğazören Köyü Andırın/KAHRAMANMARAŞ Tel: 0505 7766412 sınıf öğretmeni Emrah CİNGÖZ mail : emrah_cingoz_26@hotmail ![]() Gönderimde bulunmak isteyenler için önemli not: İlçemizde kargo şirketlerinin şubeleri bulunmadığından haftanın belirli günlerinde koliler elimize ulaştırılabilmektedir ![]() |
![]() |
![]() |
|