Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kampanyası, kitap, toplama

Kitap Toplama Kampanyası

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitap Toplama Kampanyası

Merhabalar,

Ben Emrah Öğretmen

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi'nden yazıyorum

İlçemizde Boğazören Köyü’nde bulunan Boğazören Taşoluk Işıkdibi ilköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum

Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta ve okulumuzun 300 civarında öğrencisi bulunmakta

Öğencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve okuma saatlerini verimli geçirebilmeleri için hikaye-roman türünde kitaplara ihtiyacımız bulunmakta

Bu amaçla okulumuz öğretmenleri olarak mart ayının son haftası Kütüphanecilik Haftası’na kadar sürecek olan kitap toplama kampanyası başlatmış bulunmaktayız O zamana kadar elimize ulaşan kitaplar kadarıyla kütüphanemizin açılışını gerçekleştirmeyi düşünüyoruz

Kampanyamızı grubumuz aracılığıyla siz değerli dostlarımıza, arkadaşlarımıza duyurmak istedim

Sizlerden kampanyamıza az ya da çok miktarı önemli olmaksızın desteklerinizi bekliyorum

El birliği ile çocuklarımızın kitap sorununu halletmeyi umut ediyorum

Maraş Andırın’ dan kucak dolusu sevgiler

Hoşça kalın

Sevgi ve selamlar

Emrah Öğretmen

Kampanyamıza destekte bulunmak isteyenler için okulumuzun adresi:

Boğazören Taşoluk Işıkdibi İlköğretim Okulu

Boğazören Köyü

Andırın/KAHRAMANMARAŞ

Tel: 0505 7766412

sınıf öğretmeni

Emrah CİNGÖZ

mail : emrah_cingoz_26@hotmailcom

Gönderimde bulunmak isteyenler için önemli not: İlçemizde kargo şirketlerinin şubeleri bulunmadığından haftanın belirli günlerinde koliler elimize ulaştırılabilmektedir Gönderim yapılırken PTT Kargo tercih edilirse elimize ulaşması bakımından daha sağlıklı olacaktır… Görev yaptığım köyde telefon çekmediği için gündüz ulaşamayabilirsiniz… Telefonla ulaşmak isterseniz akşam saatlerinde aramanız daha sağlıklı olacaktır…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com