![]() |
Belki Doğruyu Görmeye Yetmedi Gözlerim..!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Belki Doğruyu Görmeye Yetmedi Gözlerim..!!!!!Affet beni yüreğim ![]() ![]() ![]() Açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzellikleri görmeyene ![]() ![]() ![]() Sevgisizliklerine hapsettim seni ![]() ![]() ![]() Affet beni gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() çevirdim ![]() ![]() ![]() Affet beni dizlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni sözlerim ![]() ![]() ![]() Her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim ![]() ziyan ettim ![]() ![]() ![]() Affet beni kollarım ![]() ![]() ![]() Seni sarmayan kollara her daim açık beklettim ![]() Gelmeyince zalim yar,sevdalara seni açmamaya yeminler ettim ![]() ![]() ![]() Affet beni gülüşlerim ![]() ![]() ![]() karşılık verdirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni ellerim ![]() ![]() ![]() Uzanmaz elleri tutmanı,hiç bırakmamanı senden bekledim ![]() soğukluğun yüreğime işlettin ![]() ![]() ![]() Affet beni Yarabbim ![]() ![]() ![]() Verdiğin bu canın hakkını veremedim ![]() ![]() ![]() Yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,Kollarımı bağlatmasına izin verdim ![]() ![]() ![]() Affet beni yarabbim O'nu çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() oldu bu yürek ![]() ![]() ![]() Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim ![]() ![]() Belki de yanlışı silmeye yüreğim ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Belki Doğruyu Görmeye Yetmedi Gözlerim..!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Belki Doğruyu Görmeye Yetmedi Gözlerim..!!!!!çok güsel bir yazı emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Belki Doğruyu Görmeye Yetmedi Gözlerim..!!!!!Sizin de okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gulhan
|
![]() Cevap : Belki Doğruyu Görmeye Yetmedi Gözlerim..!!!!!çok güzeldı affet benı gözlerım ![]() ![]() ![]() emegıne saglık ablam
|