![]() |
Sanane Ya... Sanane!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sanane Ya... Sanane!!!Sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanane ya!!! yoksa anlıyor muydun aşktan ![]() ![]() ![]() kendini inandırabilecek misin gördüğün resimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben sevdim ![]() ![]() ![]() sanane ya!!! sevdiysem!!! burası benim evim, sarayım, cennetim ![]() paylaşmaktan? bilir miydin nasıl dost olur bilmidiğin yürekler insana ![]() ![]() ![]() benim bak var koca bir evrenim ![]() ![]() ![]() ![]() sanane ya!!! dost bilseydim sevmeyi!!! sevdim ![]() ![]() ![]() seni sevdim ![]() ![]() ![]() kelebeğin kanadından çok daha sonsuzdu aşk, su kadar kanılası, yar kadar sarılası, aş kadar tadılası, ana kadar yaranılası, seni sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() sanane ya!!! sevdim de anladın mı!!! ömrümüz kesişir elbet bir noktada ![]() ![]() karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanane ya!!! sevdim de, sevdin mi benle ![]() ![]() ![]() şimdi buruk satırlar, hüzünlü bir yürekle, seviyorsam ne olmuş, sevdim de, sevdin mi benle ![]() ![]() ![]() sevdim ![]() ![]() ![]() güneşin imrendiği hissettim sevdamın ateşine, yeşilin bir kendini süzdüğünü sezdim, zümrüt gözlerimde, baharın soluk kaldığını gördü herkes, ben daha çiçekliydim ![]() ![]() ![]() denizden engin, taşın yosunu sarışından çoktu bendim ![]() ![]() ![]() niye anlatıyorum ki bunları ![]() sanane ya!!! sevgiden anlamayan, sesi duymayan, nefesi hissetmeyen yüreğine ne sevgimden ![]() ![]() ![]() ama olur da bir gün düşersen sen de aşk ateşine, gel anlat bana ![]() ![]() ![]() nasıl heyecanla çarptığını, dünyanın sadece yar etrafında döndüğünü, bütün anlamların aşkta kesiştiğini, gel bana anlat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taa içimden banane ya!!! bana ne sevdiysen ![]() ![]() ![]() alıntı
|