Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
60incı, kenter, kutladı, sanat, yıldız, yılını

Yıldız Kenter 60'İncı Sanat Yılını Kutladı

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yıldız Kenter 60'İncı Sanat Yılını Kutladı

Yıldız Kenter, sanat hayatının 60 yılını, yönettiği ''Victoria'' adlı oyunun genel provasında kutladı

Kenter Tiyatrosundaki provada, ''Victoria'' karakterini canlandıran Defne Halman'a, oyuncu Engin Hepileri eşlik etti

Oyunun ardından alkışlarla sahneye gelen Yıldız Kenter, oyuncuların ve ekibin, eserin hazırlanış sürecini mutlu kıldıklarını belirterek, ''Her birine, arkadaşlarıma, çocuklarıma, bana böyle bir geceyi hazırladıkları için teşekkür ediyorum Sizlere de gelerek taçlandırdığınız için teşekkür ederim'' dedi

Kenter, 60 yıl önce ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkıp, ''12 Gece'' adlı oyunda rol aldığını ifade ederek, ''Oynadığım oyuncuların hepsi benim ustalarımdı Hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum Galiba beni mezun ettiklerinde fazla şişirildim Öğrenciyken kocaman roller verdiler'' diye konuştu

Öğrenciliğinin hala sürdüğünü, bu gece de yine ''bir imtihana girdiğini'' belirten Kenter, başarılı olduğunu umut ettiğini söyledi

Yıldız Kenter, annesinin konservatuvara girmesine sıcak bakmadığını, ancak babasının mutsuzluğunu görerek kendisini konservatuvara kaydettirdiğini söyledi

Kenter'in sanat hayatının 60 yılını kutladığı geceye, Haldun Dormen, Mehmet Ali Alabora ve Demet Evgar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tiyatrocu katıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com