![]() |
Din Hocasına Sorular Sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Din Hocasına Sorular Sorular- çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır ![]() - ama hocam nereye göre şafak vakti? bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor ![]() ![]() - numaran kaçtı senin? - ne oldu ki hocam? - çok güzel soru sordun 5 vericem ![]() ![]() ![]() - arapça bilenler el kaldırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - afferim kızım ayşeeee ![]() ![]() ![]() - hocam ben türkçe dua ediyorum ![]() - olmaazzz! arapça edicen! türkçe kabul olmaaazzz! - niye hocam, allah türkçe bilmiyo mu? - haaşaaaa! sümmee haaaaşaaaa!!! - çocuklar ahiret gününde bütün herkes tartılacak, sevapları, günahlarından fazla olanlar sırat köprüsünden geçerek cennete ulaşacak - hocam nasıl bir şey o sırat köprüsü? - kıl gibi ince kılıç gibi keskin - eee nasıl geçiyoruz ki biz oradan hocam? ayağımız acır, duramayız üstünde ![]() ![]() ![]() - sevabı fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek - eee hocam sevabı fazla olanlar geçecekse kıldan köprüye otobana ne gerek var? allah sevabı çok olana geç desin, geçsin, az olana cehenneme git desin, gitsin… sanki itiraz mı edicez ![]() ![]() ![]() - sus eşşek sıpası aklın ermez senin allah' ın işine, tövbe sümme haşaaa, tööbeee ![]() ![]() - bu evren, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce rab’bimizin bizlere birer armağanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - itirazım vaaaaaaaar! ![]() ![]() ![]() - söyle çocuğum! - eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ''çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar! ![]() ![]() ![]() ![]() - o derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa?” diye bağırdı ![]() ![]() - beeen ![]() ![]() ![]() ![]() - eeee tabi, o da allah-ı teala'nın yarattığı bir mahluk… hem peygamber efendimiz de severmiş ![]() ![]() ![]() ![]() - peygamberimiz hazreti muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış ![]() ![]() ![]() - hocam, mekke' de iskender kebap mı vardı ki, onunla açssn? - sus! terbiyesiz, zındık, kafir! ![]() ![]() ![]() ![]() - çocuklarım eğer dünya güneşe 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - eee iyi de hocam dünya güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 haziranda da uzaklaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - işte bu da allah 'ın bir mucizesidir evladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Başka başlık altında verildiyse yapacak birşey yok ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Din Hocasına Sorular Sorular |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Din Hocasına Sorular Sorular![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Din Hocasına Sorular Sorularüzgünm ama konu tekrarı ![]() ![]() http://www.forumsinsi.com/forum/kome...ersi-olaylari/ emeğine sağlık yine de ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Din Hocasına Sorular Sorularbu evren, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce rab’bimizin bizlere birer armağanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - itirazım vaaaaaaaar! ![]() ![]() ![]() - söyle çocuğum! - eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ''çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar! ![]() ![]() ![]() ![]() bu bayağı iyiydi ![]() ![]() ![]() ![]()
|