Xp Sp2 Cd Hazırlamak &Quot;Resimli Anlatım&Quot; |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Xp Sp2 Cd Hazırlamak &Quot;Resimli Anlatım&Quot;![]() Pratik SP2 CD hazırlamak için: *Ön Hazırlık* *Update Güncelleme* *Cd Oluşturma* *Ön Hazırlık* İlk önce ön hazırlık yapıyoruz Güncel bir nero programı teğmin ediyoruz Aşada 2 liinkteki yazılımlarını indiriyoruz![]() Link için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Windows XP SP Türkçe Download (265 MB)Link için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boot binXRMHOEM_TR d: dizininde xpcdsp2 klasör oluşturup, kopyalıyoruz ![]() indirdiğimiz dosya ismi uzun olduğu için sp2 exe olarak değiştiriyoruz Aynı d: dizinine kopyalıyoruz, sp2 exe*Update Güncelleme* Başlat/Çalıştırdan şu komutu yazıyoruz: D:sp2 exe /integrate:d:xpcdsp2![]() ![]() Update yani güncelleme tamlmış oluk ![]() *Cd Oluşturma* boot bin doyasınıda d: dizininde xpcdsp2 klasör kopyalıyoruz İlk resimde göreceksiniz aynen uyguluyorsunuz boot bin yer göstermeyi ![]() ![]() Bu 4 resimdeki tüm ayarları yapın ve dikat edin nero göz atıcıdan d:xpcdsp2 açın içindeki tüm dosyalarıda cd basılacak alana sürükleyin ve son kez bu 4 resimdeki ayarlara bakın öyle işlemi yapın Bu işlemler sırasında hata yaparsanız cd'yi oluşturamazsınız![]() Bu pratik anlatım tamamen yesghost tarafından uygulanmış ve sunulmuştur Ayrıca hiç bir sorumluluğuda kabul etmiyorum Hazırlamayı anlayın ondan sonra uygulamaya geçin kolay gelsin![]() Püf noktaları çalıştıra bunu D:sp2 exe /integrate:d:xpcdsp2 kopyalaya bilirsiniz aynı işlemleri d: dizinine yapın yada başka dizinede yapabilirsiniz komut değişikliğe urayacak ona göre ades tayin edin![]() cd de boş alan olucak isterseniz başka şeylerde ilave edebilirsiniz klasör oluşturun örnek SUPPORT klasörün içine olabilir başka yerlerde olmasın xp cd içinde G:SUPPORTTOOLS bunun içinde DEPLOY CAB dosyası var açın setupmgr exe açın uygulaması çok basittit diskete kaydedin xp kurulumunda oluşturduğunuz disketi koyun artık arkanıza yaslanıp sadece kurlumu izleme fırsatı yakalarsınız ![]() ![]() KOLAYGELSİN![]() ![]() ![]() |
|
|
|