![]() |
Çoook İşinize Yarayacak... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çoook İşinize Yarayacak...Günü yaklaşan tebrik kartlarınız, kutlama mektuplarınız, şirketinizin toplantı mektupları, düğün davetiyeleriniz, okulunuzda veya dershanenizde aile toplantı davetiyeleriniz mi birikti? Birde bunları kişiye özel mektup veya zarflarda göndermek durumundasınız ya da istiyorsunuz ![]() Elinizin altında bir bilgisayar, herhangi bir tabloda oluşturulmuş bir listeniz varsa bu ay sizlere çok kullanışlı ve kaydetme özelliği olan (ki sonraki gönderimlerinizde kullanmanız açısından) bir sihirbaza gireceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle Word Sayfasına girelim (Başlat / Programlar / Microsoft Word tıklatın) Menülerden; Araçlar / Mektuplar ve Postalar / Adres Mektup Birleştirme Sihirbazı seçin ![]() Adres Mektup Birleştirme Sihirbazı sağ taraftaaçılmış olacak ![]() ![]() Adım 1 : Mektuplar seçip, Belgeye Başlama tıklatın ![]() Adım 2 : Geçerli Belgeyi Kullan ı seçip, Alıcıları Seçin tıklatın ![]() Adım 3 : Varolan Listeyi Kullan ı seçip / Gözat a tıklatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adres Mektup Birleştirme Alıcıları (Şekil 3) Tamam tıklatın ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 4 : Burada en çok dikkat etmeniz gereken nokta ek öğeleri iyi kullanmanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 5 : Mektuplarınızın Önizlemesine bakabilirsiniz Menü üzerinde Alıcı 1: görülmekte siz Mouse’unuza tıklayarak diğer alıcılarınızı görebilir, değişiklik yapabilirsiniz ![]() ![]() Adım 6 : Bu son adımda kağıtlarınız, kartlarınız ya da davetiyeleriniz hazırsa Print edebilirsiniz ![]() ![]() Eğer listenizin kalmasını istiyorsanız, Word dan çıkarken Menüden Dosya / Kaydet veya CTRL+S yapmayı unutmayın ![]() |
![]() |
![]() |
|