Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
attacker, facebook, jacking, kullanım, kurulum, kılavuzu, program

Facebook Like Jacking Attacker | Program Kurulum - Kullanım Kılavuzu

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook Like Jacking Attacker | Program Kurulum - Kullanım Kılavuzu

Arkadaşlar ben bunu bi sitede görmüştüm fakat linkleri ölmüştü Bende program olduğu için upload ettim ve sizlere sunup herkesin bilmesini istedim Sadece bu foruma koyacağım yeni üyeyim fakat en sevdiğim forum adresi her zaman izafetcom ;)
Bu program sayesinde tüm listenizdeki arkadaşlarınız istediğiniz sayfanızı farkında olmadan beğenecekler

Uzatmadan programın kurulumunu anlatalım ;

1-) Programı indirin, ve çalıştırın
2-) Antivirüs programına sahipseniz devre dışı bırakın (zararsız bir virüs vardır)
3-) Facebook'tan çıkın tekrar girin (girerken email adresinizi kendiniz yazın)
örneğin; msn adresiniz yigido58tr@hotmailcom dur orda çıkar fakat siz teker teker klavyenizle yazın
4-) Programı tekrar açın
5-) Karşınıza gelen panelden hepsine I Agree deyin ve sonunda sayfalarınız orada gözükecektir Hangi sayfayı isterseniz onu seçin Tüm arkadaşlarınız sayfanızı beğenir

Programı yabancı bir sitede bulmuştum link falan kırılmıştı Buyrun buradan ;

Facebook Like Jacking Attacker | İndir

Alternatif 1 : İndirmek İçin Tıkla - Alternatif 1

Alternatif 2 : İndirmek İçin Tıkla - Alternatif 2

Alternatif 3 : İndirmek İçin Tıkla - Alternatif 3

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com