|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bykayserili, farkıyla, ile, photofiltre, resim, videolu, yazmak, yazı, üzerine |
![]() |
Photofiltre İle Resim Üzerine Yazı Yazmak (Videolu) / Bykayserili Farkıyla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Photofiltre İle Resim Üzerine Yazı Yazmak (Videolu) / Bykayserili FarkıylaPhoto Filtre Programının Birsürü Özelliği Var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer Bilgisayarınızda PhotoFiltre Programı Yoksa Aşağıdaki Yazıdan İndirebilirsiniz ![]() Photo Filtre Programını İndirmek İçin Buraya Tıklayın ![]() Aşağıdaki Yazıya Tıklayarak Videoyu İzleyebilirsiniz Videoyu İzlemek İçin Buraya Tıklayınız ![]() Yazılı Anlatım (Videodaki İşlemlerin Aynısıdır) Öncelikle ; Photofiltre Programını Açıyoruz İlk olarak dosya resmine tıklıyoruz ve resmimizi seçip "Aç" yazısına tıklıyoruz ![]() Ardından Yazımızı Ekliyoruz Font ; Yazı Stilini Seçiyoruz Color ; Renk ayarlarını Yapıyoruz Angle ; Yazıyı ( Yatay , Dikey ) Olarak Ayarlıyoruz Daha Sonra Angle kısmını -45 Olarak ayarladım ( Bu Benim ayarımdır ) siz istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz Ardından Effects kısmına Giriyoruz Drop shadow ( Yazının dış çerçevesini renklendirir ) Stroke ( Yazıya Arka fon eklemek - Gölgelendirmek ) DeltaX ve DeltaY ( Yazı Arka fon renklerini sağa sola - yukarı aşağı olarak yönlendirir ) Color ( Arka fon Rengini Belirler ) Opacitiy ( Arka Fon Rengini Netleştirir , Matlaştırır ) Style ( 3 Seçenek sunar ; Flat Gölgelendirir , Antialiased: Normal Görünüm , Diffuse: Püskürtmedir Bütün işlemler bittikten sonra Tekrar File diyoruz Save As Seçeneğini Kullanıyoruz Açılan Bölümden Kayıt Türünü ( JPEG , *jpeg , *jpeg , *jfif ) Kısmını seçerek Resmi Kayıt Ediyoruz Bu Şekilde Resmimiz Jpeg Formatında Olacaktır ve Upload Edilmesi ve eklenmesi Kolaylaşacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|