Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
full, gizleyin, hide, ipinizi, kullanın, platinum, resimli

[Resimli] Hide İp Platinum [Full Kullanın,İp'inizi Gizleyin]

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[Resimli] Hide İp Platinum [Full Kullanın,İp'inizi Gizleyin]

IP numaranızı gizlemek ve internette güvenle dolaşmak istiyorsanız, Hide IP Platinum 17 tam size göre bir program
Piyasada 7 günlük sürümü bulunmaktaydı ve programı indirmiş olanlar da full kullanabilmek oooooo girerken problem yaşıyorlardı
Ben sizlerin full ve sınırsız kullanımı için oooooo yerine patch dosyasını buldum
Programın tanıtımı aşağıdadır, ayrıca programı patch dosyası ile nasıl full yapabileceginizi de aşağıda resimlerle anlattım
Programı indirirken sorun yaşamamanız için de iki ayrı download linki verdim
İyi günlerde kullanmanız dilegiyle,saygılar

[u]Download-1

[u]Download-1

Programı Full olarak kullanabilmek için aşağıdakileri aynen uygulayınız

Öncelikle programınızı kurunuz, ardından rarklasörü içinden çıkan patch dosyasını da programın kurulu olduğu dizinin içine atınız
Daha sonra, programı çalıştırmadan önce dizin içine atmış oldugunuz patch dosyasını tıklayıp çalıştırınız
Aşağıdaki resimde görüldügü gibi, karşınıza patch penceresi açılacaktır
Pencerede bulunan ve sarı renkle işaretlemiş olduğum PATCH butonunu tıklayınız
İşlem Bitmiştir, artık programınız full sürüm haline gelmiştir, sorunsuz kullanabilirsiniz

Sarı renkle işaretlenmiş olan PATCH butonuna tıklayınız

Aşağıdaki resimde görüldügü gibi, programı kullandığımız zaman IP numaramız gizlenmiş, ve internete ulaşımımız Proxy ile sağlanmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com