![]() |
[Resimli] Hide İp Platinum [Full Kullanın,İp'inizi Gizleyin] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [Resimli] Hide İp Platinum [Full Kullanın,İp'inizi Gizleyin]IP numaranızı gizlemek ve internette güvenle dolaşmak istiyorsanız, Hide IP Platinum 1 ![]() ![]() Piyasada 7 günlük sürümü bulunmaktaydı ve programı indirmiş olanlar da full kullanabilmek oooooo girerken problem yaşıyorlardı ![]() Ben sizlerin full ve sınırsız kullanımı için oooooo yerine patch dosyasını buldum ![]() Programın tanıtımı aşağıdadır, ayrıca programı patch dosyası ile nasıl full yapabileceginizi de aşağıda resimlerle anlattım ![]() Programı indirirken sorun yaşamamanız için de iki ayrı download linki verdim ![]() İyi günlerde kullanmanız dilegiyle,saygılar ![]() [u]Download-1 [u]Download-1 Programı Full olarak kullanabilmek için aşağıdakileri aynen uygulayınız ![]() Öncelikle programınızı kurunuz, ardından rar ![]() ![]() Daha sonra, programı çalıştırmadan önce dizin içine atmış oldugunuz patch dosyasını tıklayıp çalıştırınız ![]() Aşağıdaki resimde görüldügü gibi, karşınıza patch penceresi açılacaktır Pencerede bulunan ve sarı renkle işaretlemiş olduğum PATCH butonunu tıklayınız ![]() İşlem Bitmiştir, artık programınız full sürüm haline gelmiştir, sorunsuz kullanabilirsiniz ![]() ![]() Sarı renkle işaretlenmiş olan PATCH butonuna tıklayınız ![]() Aşağıdaki resimde görüldügü gibi, programı kullandığımız zaman IP numaramız gizlenmiş, ve internete ulaşımımız Proxy ile sağlanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|