|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, başlat, çubuğunun, değiştirmeresimli, ismini |
![]() |
Başlat Çubuğunun İsmini Değiştirme(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başlat Çubuğunun İsmini Değiştirme(Resimli Anlatım)İlk gerekli şey Resource Hacker programı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Source Hacker programını çalıştırıp, menüden "File" daha sonrada "Open" diyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra programın sol tarafında bulunan yerden "String Table" klasörünü açıyoruz ![]() ![]() ![]() Sağ taraftaki 578, "Başlat" yazan yeri "Yazmak istediğimiz isim" le değiştiriyoruz ![]() Tırnak içerisindeki yazıyı değiştirdikten sonra programın üst kısmındaki "Compile Script" butonuna tıklıyoruz we daha sonra menüden "File" "Save As" diyoruz ![]() Kesinlikle yaptığımız değişiklikleri eski dosyanın "explorer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık Resource Hacker Programı ile işimiz bitti ![]() ![]() ![]() Çalıştır penceresine "regedit" yazıp tamam diyoruz ![]() Karşımıza "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" çıkıyor ![]() "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon"u bulup tıklıyoruz ![]() ![]() ![]() Sağ tarafta bir çok dosya ismi çıkıyor ![]() ![]() Karşımıza aşağıdaki pencere çıkıyor: ![]() Value Data bölümüne Resource Hacker programı ile değiştirip farklı kaydettiğimiz dosyanın ismini (dosyanın ismi ![]() ![]() Son olarak "Tamam" diyip "Kayıt Defteri Düzenleyicisi"ni kapatıyoruz we Windows'umuzu yeniden başlattığımızda "Başlat" yazısı değişmiş olacaktır ![]() ![]() ![]() İşte masaüstüm Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın ![]() verildiyse özür |
![]() |
![]() |
|