|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, bilgisayarınızı, istediğiniz, resimli, uzaktaki, yerden, yönetin |
![]() |
Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin [İstediğiniz Her Yerden] Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin [İstediğiniz Her Yerden] Resimli AnlatımUzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin [Istediğiniz Her Yerden] Resimli Anlatım Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin [Istediğiniz Her Yerden] Resimli Anlatım Evden işteki,isten evdeki bilgisayarınızdaki bilgilerinize ulaşmak yada on line olarak uzaktaki bilgisayara yardım etmek program yüklemek vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Başka bir bilgisayara bağlanmak için esas olan bağlanılacak bilgisayarda programın yüklü olmasıdır ve sizin o bilgisayarın şifresiyle programa girmeniz gerekmektedir ![]() öncelikle www ![]() ![]() yeni kullanıcı oluşturuyoruz ![]() hangi programı kullanacağımızı seçiyoruz ![]() kendimize yeni hesap oluşturuyoruz ![]() hesabımızı oluşturduktan sonra bilgisayarımızı eklememiz gerekiyor ![]() yukarıdaki bölüme tıkladığımızda program gerekli yazılımı bilgisayarımıza kurmaya başlıyor Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 751 x 277 ![]() yükleme tamamlandıktan sonra kurulumu yapıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|