![]() |
Doğruluğun Sonu Böyle Olur |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Doğruluğun Sonu Böyle OlurAdam, Harem-i Şerif'in kapısında hep aynı duayı okuyordu: - Ey doğrulara yardım eden, haramdan kaçınanları koruyan! ![]() ![]() Ona 'Sen başka dua bilmez misin?' dediler ![]() - Ben Beyt-i Şerif'i tavaf ederken ayağıma takılan şeyi eğilip aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmanım ise, 'Bu haramdır, boşuna saklama, sahibini bul, teslim et ![]() ![]() ![]() - Burada içinde bin altınım bulunan kesem kaybolmuştur ![]() ![]() Bin haramdan, otuz helal hayırlıdır, diyerek keseyi sahibine teslim ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben Mağrip sultanının oğluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dediği gibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Babam bu keseyi Harem-i Şerif'te kaybetmiş, bulan bir helalzade keseyi verince otuz altını ona müjde vermiş, geride kalan altındır içindeki ![]() Bunun üzerine ben Allah'a hamd ve şükürde bulundum, bunlar hep doğruluğun, iyiliğin bereketi, diyerek olayı kızcağıza anlattım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Doğruluğun Sonu Böyle Olur |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Doğruluğun Sonu Böyle OlurEllerinize sağlık Sevgili Equinox ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Doğruluğun Sonu Böyle OlurEmeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler çok güzeldi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gulhan
|
![]() Cevap : Doğruluğun Sonu Böyle Olurgerçekten güzelmış emegıne saglık
|