Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karisiaudrey, niffenegger, yolcusunun, zaman

Zaman Yolcusunun Karisi(Audrey Niffenegger)

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zaman Yolcusunun Karisi(Audrey Niffenegger)

ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI(Audrey Niffenegger)

Amerika'da bir yıldan uzun süredir Amazon'un en çok satanlar listesinden düşmeyen ve Amazon editörlerinin 2004 yılınan en iyi kitabı seçtiği "Zaman Yolcusunun Karısı", çok katmanlı bir roman Dokunaklı bir aşk hikayesini ; gerçekçi karakter çözümlemelerinden vazgeçmeden, ilginç bir bilimkurgu dünyasına oturtan bu kitap için, 'son yılların en güzel aşk hikayesi' diyebiliriz

"Artık aşk hikayeleri yazılmıyor diyenlere, 'Zaman Yolcusunun Karısı'nı ısrarla öneririm Baş döndürecek kadar romantik olmasının yanında, hayran olunacak bir yaratıcılık ve ustalıkla işlenmiş büyüleyici bir roman"

Scott Turow

"Bu kitap ürkütücü bir şekilde kusursuz"

Scotland on Sunday

"Nifenegger büyük bir içtenlik ve cesaretle, kendi zaman tünelindeki aynalarla oynuyor"

The New Yorker

Edebiyat>Roman
EPSİLON YAYINLARI
Fiyatı:1875 TL
Çeviren: Elvan Umur
Sayfa:533
Kağıt:2Hamur
ISBN: 975331728
Boyut: 13,5x19,5 cm
Baskı Tarihi: Nisan 2005
Özgün Dili: İngilizce
Özgün Adı: The Time Traveller's Wife

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com