Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, kalbin, kitap, leyla, mecnun, tanıt, şehrayini

Leyla İle Mecnun - Kalbin Şehrayini / Leyla İle Mecnun - Kalbin Şehrayini Kitap Tanıt

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Leyla İle Mecnun - Kalbin Şehrayini / Leyla İle Mecnun - Kalbin Şehrayini Kitap Tanıt

Fiyatı: 900 TL 720 TL (KDV Dahil)
Tedarik: 3 İş Günü İçinde Kargoya Teslim
Yayınevi: Pozitif Yayıncılık
Yazar: Nusret Özcan
Kategoriler: Edebiyat, Aşk Roman ve Öyküleri
Barkod: 9789756333761

Özellikler:
Türkçe
253 s
2 Hamur
Ciltsiz

Leyla ile Mecnun

:Kalbin Şehrayini

- Sınırlı aşk sevgiliyi sahiplenmeyi, sınırsız olanı ise sadece kendini ister- Halil Cibran/Ermiş
Leyla cihan güzeli Mecnun’la hemhal oldu
Zamanın aynasında aşığa hayal oldu
Leyla ki,muradıydı muradı muhal oldu
Bimurad gitti Mecnun aşığa misal oldu
Hemen herkesin bir şeyler bildiği ve bilinenin dışında bir de içlerinde yaşattıkları bir Leyla ile Mecnun hikayesi vardırZaten dilden dile gönülden gönüle asırlardır aktarılarak zenginleşmedi mi bu hikaye?
Yiğitlik,olgunluk,asalet,mertlik ve aşkla bağlı yüreğinin güzelliğiyle gark oldu Mecnun bu masala…Ve Leyla,letafet,zerafet,güzellik ve aynı safi nitelikteki aşkıyla karşılık verdi bu çılgın sevdaya…Ve kalpler bir atmaya başladı o anda;tek bir ruh halinde…
Sonra imkansızlığın sırrı düştü aynalara;kader o anda aksettirdi kalbin saklı hazinesindeki yakut ve zümrütlerin güzelliklerini varlığa ve ruha…
Çıktıkları bu yol artık dönülmez ve ıstıraplıydı;acı verdikçe olgunlaştırıyordu ruhları…Kanayan yaraya tuz basmak gerekti bazen ya da kalbine sapladığı her mızrağı hissetmekti tek tek ve her bakışta…Belki de dipsiz ve karanlık bir kuyuya düşüp oradan haykırmaktı çarelerine;kimsesiz bir çocuğun çöl ortasındaki ıssızlığıyla…Ümitle ve saf bir niyetle…
Mecnun’a yalnız çöller eşlik ediyordu davasının yolunda;yalnız onlardı sırrına vakıf olan;ürperişlerini,coşku ve hüzünlerini paylaşan…
Leyla’nın içi titrer,kan ağlar yüreği de kimsecikler bilmez;onu düşünmediği bir anı yoktur ki keder ve ıstırap düşmesin o güzel gözlerine…Ne var ki Mecnun kadar özgür değildir;çöller kadar özgür değil…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com