Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hazırlık, kitabı, kitap, meslek, okulu, polis, yüksek

Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitap,Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitabı

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitap,Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitabı

Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitap,
Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitabı içerik,
Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitabı / PMYO
>
yazan: A Bahattin Soydan

Polis Meslek Yüksek Okulu Hazırlık Kitap tanıtımı
PMYO giriş sınavlarında sorulan soru sayısı 100 olup bunun %65'ini sözel, %35'inidesayısal sorular kapsamaktadır Sözel Bölüm içinde 25 Türkçe , 20 Tarih, 10 Coğrafya, 10 Sosyoloji sorusu bulunmaktadır

Sayısal Bölüm içinde 20 Matematik ve Geometri, 5 Kimya, 5 Biyoloji ve 5 Fizik sorusu bulunmaktadır

Kitabın sonunda 2001, 2002 ve 2003 yıllarında PMYO giriş sınav sorularına ve yanıtlarına yer verilmiştir - Türkçe ve dilbilgisi - Tarih - Coğrafya - Sosyoloji - Matematik ve geometri - 2001 Polis Meslek Yüksek Okulu'nun giriş sınav soruları - 2002 Polis Meslek Yüksek Okulu'nun giriş sınav soruları - 2003 Polis Meslek Yüksek Okulu'nun giriş sınav soruları - Cevap anahtarları

Alfa Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com