Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evl, evlilik, kitap, kitapevlilik, sultanlıktır, özeti, özetikitap

Evlilik Sultanlıktır Kitap_Evlilik Sultanlıktır Kitap Özeti_Kitap Özeti Evl

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlilik Sultanlıktır Kitap_Evlilik Sultanlıktır Kitap Özeti_Kitap Özeti Evl

Evlilik Sultanlıktır Kitap Özeti

Hey bekarlığın sultanlık olduğunu düşünenler! Bu kitap sizin için Kitabı okuduktan sonra evliliğin sultanlık olduğunu düşünecek misiniz bakalım?

Medyada şahit olduğumuz olumsuz olayları örnek alarak,"Bekârlık, Sultanlıktır" söylemiyle, evliliği bir korku filmi gibi göstermek doğru değil

Doğru olduğuna inandığımız muhataplarla gerçekleştireceğimiz evlilik, bize sultanlığın kapılarını ardına kadar açabilir Onun için, biz diyoruz ki bekârlık değil, "Evlilik Sultanlıktır"

Evlilik Sultanlıktır
(Darısı Başınıza)
Hasan Tanrıverdi
Kariyer Yayınları
168 sayfa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com