![]() |
Canım Yanar mı Anne? |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Canım Yanar mı Anne?Uçurumun kenarındaki küçük kızım
![]() ![]() ![]() ![]() Anneme dönüyorum;yorgun yüzündeki masmavi gözlerine bakarak; "Burdan atlasam canım acır mı anne?" diyorum ![]() ![]() ![]() "Olmaz ![]() ![]() ![]() Şimdi yine uçurumun kenarındayım ![]() ![]() ![]() Bu sefer yalnız ![]() ![]() Annemin yüzündeki Annemin yüzündeki yorgunluğu miras edinip kendime; uzun uzun bakıyorum uçuruma ![]() ![]() ![]() "SusuyoruM!" Hayallerim geliyor gözlerimin önüne ![]() ![]() ![]() Karşılığını beklemeden tüm gücümle sevdiklerim! En zor zamanlarında yanında olduklarım ve hiçbir zor zamanımda; Yanımda bulamadıklarım! Yüzümü rüzgara veriyorum ![]() ![]() ![]() Kollarımı iki yana açıp soruyorum; "Buradan atlasam canım acır mı anne?" ![]() Sen duymasan da bu soruyu,ben cevabı biliyorum ![]() ![]() ![]() Ne atlayabiliyorum;ne kalabiliyorum ![]() ![]() Uçurumun kenarında dizlerimin üzerine çöküp ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Sana,yalnızlığıma,yaşadıklarıma ![]() ![]() ![]() "Canım zaten acıyor anne; Atlayayım mı?" ![]()
![]() |
|