Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, hakkında, kadınları, tarihin, şeytani

Tarihin En Şeytani Adam Ve Kadınları / Tarihin En Şeytani Adam Ve Kadınları Hakkında

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarihin En Şeytani Adam Ve Kadınları / Tarihin En Şeytani Adam Ve Kadınları Hakkında

Tarihin en eli kanlı kişisi kim dersiniz? Hitler mi Stalin mi ya da kurbanlarını öldürdükten sonra yiyen Bokassa mı? Kendi ailesini bile katleden canilerden yeryüzünün en büyük krallarına kadar o kadar çoklar ki

yamyam bir cani

Kamboçya nüfusunun yarısını katletti

380000 yahudiyi Odesse'da katletti

Rus Sivil Savaşının en tehlikeli komutanı kendini Cengiz Han'ın yeniden doğmuş hali zannediyordu

düşmanlarını ölürken izlemekten zevk alıyordu

tam bir protestan katliamcısı

hem siyaset ve askeri bir deha hem en ciddi kıyımları gerçekleştirenlerden

1099'da Jarusalem'i ele geçirirken bir gün içinde 70000 erkek kadın ve çocuğu öldürerek tarihe geçti

adını 'sabrı ve boyun eğmez tutkusuyla asla yenilmeyen; kadından kadına fetihten fetihe koşan horoz' olarak değiştirdi

70 milyon kişinin ölümünden sorumlu tutuldu

yahudileri gaz odalarına sürükleyen cani

ailesini de yaktı

Karpat Dağları'nın kasabı

hasta sakat ve akıl hastası insanları diri diri yakmakla da nam saldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com