![]() |
5 Ders / 5 Ders Hakkında / 5 Ders Hakkında Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Ders / 5 Ders Hakkında / 5 Ders Hakkında Bilgiler5 Ders Okuldaki ikinci ayımda ![]() ![]() İyi öğrencilerinden biriydim ![]() çakıldım kaldım ![]() 'Her gün okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedır ?' Bu her halde bir çeşit şaka olmalıydı ![]() ![]() ![]() Her gün görüyordum ![]() ![]() ![]() olmalıydı ![]() kağıdı teslim ettim ![]() ![]() sonuçlarına dahil olup olmadığını sordu ![]() 'Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'İş yaşamınız boyunca insanlarla karşılaşacaksı nız ![]() farklı insanlar ![]() bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dersi hayatım boyunca unutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Dorothy idi ![]() İkinci Ders : Bir gece vakit gece-yarısına doğru Alabama Otoyolunun kenarında duran bir zenci kadın gördüm ![]() ![]() arabasının dışında duruyor ve dikkati çekmeye çalışıyordu ![]() arabaya el sallıyordu ![]() ![]() zenciye ![]() ![]() ![]() Onu kente kadar götürdü! m ![]() ![]() adresimi istedi ![]() ![]() ![]() ![]() televizyon indiriyordu adamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Geçen gece otoyolda bana yardımınıza teşekkür ederim ![]() sadece elbiselerimi değil ![]() ![]() güvenimi yitirmek üzereydim ![]() ![]() kocamın yatağının baş ucuna zamanında ulaşmayı başardım ![]() nefesini verdi ![]() beklemeksizin yardım eden herkesi kutsasın ![]() ![]() ![]() En İyi Dileklerimle ![]() Bayan Nat King Cole ![]() Üçüncü Ders : Size Hizmet Edenleri Hep Hatırlayın ![]() ![]() ![]() Bir pastanın üç otuz paraya satıldığı günlerde 10 yaşında bir çocuk pastaneye girdi ![]() ![]() ![]() ![]() 'Çikolatalı pasta kaç para ?' '50 Cent ![]() Çocuk cebinden çıkardığı bozukları saydı ![]() 'Peki ![]() '35 Cent ![]() ![]() ![]() ve kız hepsine tek başına koşuşturuyordu ![]() geçirebilirdi ki ![]() ![]() ![]() 'Bir dondurma alabilir miyim ![]() ![]() Kız dondurmayı getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() temizlemek üzere geldiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() gözyaşları temizleyecekti ![]() 15 Cent'lik bahşiş duruyordu ![]() ![]() Dördüncü Ders : Yolumuzdaki Engeller ![]() ![]() ![]() Eski zamanlarda bir kral ![]() koydurmuş ![]() ![]() gözlüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() görevlileri birer birer geldiler ![]() ![]() etrafından dolaşıp saraya girdiler ![]() eleştirdi ![]() ![]() ![]() Sonunda bir köylü çıkageldi ![]() ![]() Sırtındaki küfeyi yere indirdi ![]() itmeye başladı ![]() ![]() ![]() çekti ![]() ![]() bir kesenin durduğunu gördü ![]() Açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir ![]() ![]() Köylü ![]() ![]() 'Her engel ![]() ![]() Beşinci Ders : Önemli Olan Vermektir ![]() ![]() Yıll! ar önce hastanede çalışırken ![]() ![]() yaşam şansı ![]() ![]() hastalıktan mucizevi bir şekilde kurtulmuş ve kanında o hastalığın mikroplarını yok eden antikorlar oluşmuştu ![]() oğlana anlattı ve ablasına kan verip vermeyeceğini sordu ![]() an duraksadı ![]() ![]() kanımı' dedi ![]() ![]() gülümsüyordu ![]() ![]() çocuğun yüzü de giderek soluyo rdu ![]() ![]() ![]() Gülümsemesi de yok oldu ![]() 'Hemen mi öleceğim ?' Ufaklık ![]() ![]() ![]() öleceğini düşünüyordu ![]() Eğer burada anlatılanlar sizi hiç bir şekilde etkilemediyse zaten içinizdeki bazı duyguları kaybetmişsiniz demektiR ![]() |
![]() |
![]() |
|