![]() |
Bekle Ve Gör Zalim... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bekle Ve Gör Zalim...ağlamak bile zor geliyor bana yağmurahakaret etmekten korkuyorum üşüyorum ama kimseye söylemiyorum onun için var yaşamak hayatta onunla kalmakmış yaşamak arkasına bakmadan gitmek benim deil onun hekettiğiymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçime kazımıştım seni kalbimin en icra köşesine ama göremedin aşkımın kudretini seni aslında ne kadar çok sevdiğimii peki suçlu kim????? benmi anlatamamıştım öpüşlerimin sıcaklığında AŞKIMI yoka senmi beni sadece öpmek için hiç olmadığın halde benimsin gibi davranmıştın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belliki anlayamamıştın sana olan sevdamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçi ne yapsam anlayamazzsın artık yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YAĞMUR YAĞDI GENE DÜN GECE ANDIM SENİ USULCA AMA AĞLAMADIM YÜREĞİMDEKİ TERKEDİLME ACISINA Artık hıçkırarak ağlıyorum içimdeki nefret sen gittiğin günden beri dumadan kök salıyor bedenimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sövüyorum sana Sövüyorum aptal aşkımaaaa Sövüyorum kalbi hiçe sayıptapuşt olmuş sevdalaaraa Yumrukluyorum duvarları yinede nefetim hala bedenİmde SEN BENİM İÇİMDESİN VE ANCAK BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN İKİMİZİDE ÖLDÜRÜYORUM seni sevdiğim için kendimden utanıyorum aynaya bakınca ordaki ben değilim diyorum ordaki hala seni seven hala sana yanan bi zavallı diyorum Aynada kendi yüzüme tükürüyorum Afetme beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve diliyorum SAADETİNDE BÜYÜK OLUR ŞEREFSİZLİĞİN KADAR BELKİ SEN GİTTİN BEN BİRKERE ÖLDÜM AMA BENİM YOKLUĞUMU HİSSEDİNCE SEN BİNLERCE KEZ ÖLECEKSİN inan zavallım hayat herkese gülümsemiyor ve bir gün senide vuracak benim ahlarım BEKLE VE GÖR ZAVALLIM SAADETİNDE BÜYÜK OLUR ŞEREFSİZLİĞİN KADAR alıntı
|