![]() |
Sen Gelmedikçe.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen Gelmedikçe..Sen gelmedikçe ![]() ![]() Hazin hazin doğar güneş ![]() ![]() Isınan da, ışıyan da hüzne boğulur ![]() ![]() Yollar hep hazin bir bekleyişe götürür gidenleri ![]() ![]() Ve bekleyenler, beklenenler, bekletenler, beklemeler hazan kokar ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Her güzel şeyin içinde, gelmediğinden sen, bir tutam hüzün vardır ![]() ![]() Sen gelmedikçe, bahar dahil her mevsim aslında hazandır ![]() ![]() Hüzün düşer toprağa, havaya, suya cemre yerine ![]() ![]() Hazin bir hava bürüdüğünde yeryüzünü kara bulutların eşliğinde ![]() ![]() Yağan şeyin adı kar değil, lapa lapa hazandır ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Gece, her kusuru örter, her varı yok eder de gündüz namına ![]() ![]() Saklayamadığı tek şeyin adıdır hüzün ![]() ![]() Sen gelmedikçe Hüzne ağıt yakar gönlü yaralılar ![]() ![]() Hüznü söyler dilleri ![]() ![]() Ve hüzündür, kopana kadar kıyamet, dolaşacak alemde kalb-i sada namına ![]() ![]() Ve bir hazan diyarından bir başka hazan diyarına sefer yapar tüm vasıtalar ![]() ![]() Sen gelmedikçe Tüm gidenler, tüm gelenler, tüm bekleyenler ![]() ![]() Ve hatta tüm duranlara uğramış ve uğrayacak tek duygu hüzündür ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Ben, sana her susadığımda ![]() ![]() Ve her acıktığımda sana ![]() ![]() Boğazımdan geçen tek şey hüzündür ![]() ![]() Her lokma hüzün ve her yudum hüzün ![]() ![]() Hazan dolu gönlümdeki hazin yâreyi kanatır ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Tomurcuğa durmuş her tohum ![]() ![]() Çiçeğe düşmüş her tomurcuk ![]() ![]() Ve meyveye durmuş çiçek, Sebebini kimselerin anlayamadığı bir garip hüzünle kuşatılmıştır ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Her tohum, her tomurcuk, her çiçek kaderin bir cilvesi olarak sen gelene dek ağlayacaktır ![]() Toprak, yoksun diye sağanak sağanak yağan hazin bir yağmurun ardından elbette hüzün kokacaktır ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Sevdalılar, hüznün kıyısında yürüyüp, hüzünle tutuşacaklar el ele ![]() ![]() Hazin nameler söyleyecekler en mutlu anlarında bile ![]() ![]() Ve yokluğunda perişanlığımı hatırlayıp hüzün hediye edecekler birbirlerine, Aşkın yokluğunu, yokluğunun ızdırabını unutmasınlar ve hep kıymet bilsinler diye ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Ve ben, sabahlara kadar yalvarmaya devam edeceğim ![]() ![]() Yalvarmaktan aciz bir kalple ![]() ![]() Sahiden ağlayacağım her gece, sahte aşklara inat ![]() ![]() Ve hissedeceğim, yokluğunun diğer adı olan hüznü bütün hücrelerimde ![]() ![]() Seni yakaracağım ![]() ![]() Yana yakıla ![]() ![]() Sana ağlayacağım karanlıklarda ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() Bebekler doğar doğmaz derin bir hüzne kapılacaklar, sana kavuşamamışlığımdan ![]() ![]() Ve ağlayacaklar ![]() ![]() Sensiz bir beni taşıyan bu dünyaya gelmiş olmaktan ![]() ![]() Sen gelmedikçe ![]() ![]() alıntı
|