![]() |
Yazıklar Olsun Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yazıklar Olsun BanaBaşlamadan biten bir sevdanın yitik gözyaşları döküldü bu gece yüreğime ![]() ![]() Varlığına doymak şöyle dursun, yokluğuna hala alışamadığım canan, uzağımdan gelip geçti sıcak esintisiyle ![]() ![]() ![]() Yazılmış binlerce sahipsiz sevda mektubu ![]() ![]() Kiminde sitem, kiminde yoksulluk, kiminde gam keder gözyaşı ![]() ![]() Hepsi, yazılırken dahi bilir ki, gelemeyecektir canan, yıllar geçse de ![]() ![]() ![]() Artık bir vefa beklemediğim hayat oyun oynamadı bu sefer bana ![]() ![]() ![]() Yaktım geceye bir sigara, yokluğuna ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() Sokaklarda insanlar, ortalık yangın yeri ![]() ![]() Ayaklar altında artık, duyguların en güzeli olan `sevgi` ![]() ![]() Sızlamıyor kimsenin aşk yüzünden yüreği ![]() ![]() Kor ateşlerde yanmıyor kimse, aramıyor elleri sevgiliyi ![]() ![]() Sevgi emek dediler hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca bekledimya hani onu, yıllarca akıttımya gözyaşlarımı sessizce yüreğime, `yazıklar olsun bana` Ankara ![]() ![]() Bu gece sadece `başlamadan biten bir sevda`ya döktüm, son damla gözyaşımı Ankara ![]() ![]() Hakikaten `yazıklar olsun bana` ![]() ![]() ![]() Alıntı
![]() |
Cevap : Yazıklar Olsun Bana |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Yazıklar Olsun BanaGecenin bu saatinde ne bu matem gülgüzeli? 'Yazıklar olsun verilen sevgiyi haketmeyenlere'böylesi daha iyi ![]() ![]() ![]()
![]() |
|