![]() |
Donmuş Göl ve Ördekler..... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Donmuş Göl ve Ördekler.....![]() -lan olum bugün burda bi gariplik var sanki ![]() ![]() ![]() -hayırdır inş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -böle bişey olcağını bileydim botları giyerdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -aslında meteoroloji dediydi ama ben abartıolar sandıydım ![]() ![]() ![]() -lan olum dikkat edin lan ayaklarınız kayarsa mazallah beyin kanamasından gidersiniz -bi sus bahattin bi sus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -eskiden buralar bölemiydi bee -deildi abi sulaktı heryer takılıoduk şimdi mal gibi etrafa bakıoz -tamam lan tamam sormadım farzet canım sıkıldı şimdi ![]() ![]() ![]() -arayın bulmadan gelmeyin buraya -biz ne arıoz kamil abi -su olum su -allah belamıızı versin bizim ![]() ![]() ![]() -mewlüt sobe ![]() ![]() ![]() -lan nerden gördün olum ya ![]()
![]() |
Cevap : Donmuş Göl ve Ördekler..... |
![]() |
![]() |
#2 |
Reelking
|
![]() Cevap : Donmuş Göl ve Ördekler.....güzelmiş :D emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Donmuş Göl ve Ördekler.....:)) Emeğine sağlık bitanem gece gece güldürdün beni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
efobedo
|
![]() Cevap : Donmuş Göl ve Ördekler.....xD emegine sağlık çok gusell olmus
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
djdem
|
![]() Cevap : Donmuş Göl ve Ördekler.....süpermiş emeğinne sağlık
![]() |