![]() |
Anneler Günü Hediyeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler Günü Hediyeleri![]() Anneler Günü Hediyeleri Çok yakın bir zamanda tüm markaların bas bas anneler günü yaklaştığına dair reklam kampanyalarına duymamıza az kaldı ![]() ![]() Eğer sizde bu sene annenize ütü, ayakkabbı gibi maddi değeri olan klasik şeyler yerine, onları gülümsetecek çok nadide şeyler almayı düşünuyorsunuz, bu yazıyı sonuna kadar okutun ![]() Dünyanın o en değerli varlığı olan annenizi çok tatlı bir heyecan oluşturmak için yazımıza başlayalım ![]() Sizde kendi önerilerinizle bu yazıyı zenginleştirebilirsiniz ![]() ![]() Kahve Falı Bakma Otomatı Anneler için kahve falı baktırmak hayatının en vazgeçilmezlerinden ![]() ![]() Kahvenizi için ve arkanıza yaslanın, bu küçük alet sizin için falınıza baksın ![]() ![]() ![]() ![]() Yılın En Güzel ve İyi Annesi Sensin Herkes için dünyanın en güzel ve iyi kadını annesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Anne Ben Düblör Oldum Aslında hiç bir anne oğlu yada kızının düblör olmasını istemez, her zaman başrol oyuncusu olmasını ister ![]() ![]() ![]() ![]() Anne Bu Adam Bıçak Geçirmiyor Annelerin vazgeçilmezleri bıçaklardan ödül almış tasarımıyla süsleyebilirsiniz ![]() ![]() Aslında çok da hediye önerisinde bulunmadığımız bir kategoriye giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkımız da Böyle Büyüyen Kristaller gibi Anne En büyük sevgili kimdir sorusu kesinlikle ANNE'dir ![]() ![]() Bu benim favorim, bence anneler gününde hediye edilebilecek en anlamlı ürünlerden bir tanesi ![]() Annem, Sen Çikolatadan Daha Tatlısın Annelerin çikolataya karşı önemli bir zaafı var ![]() ![]() ![]() ![]() Anneler gününde hediye önerilerinde ömrünün en kısa olan ürün bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() Anne Saat Kaç Hayatının büyük bölümünün mutfak geçtiğini düşünürsek şöyle bir saat hediye etmek, tüm yıl boyu zeki bir çocuk olduğunuzu kanıtı olacak ![]() Her saate baktığında gülümseyip ben ne kadar zeki bir çocuk doğurdum diyecek ![]() Anne Saat Kaç Hayatının büyük bölümünün mutfak geçtiğini düşünürsek şöyle bir saat hediye etmek, tüm yıl boyu zeki bir çocuk olduğunuzu kanıtı olacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|