Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
jartiyer, kullanılmalı

Jartiyer Nasıl Kullanılmalı / Jartiyer Nasıl Kullanılmalı

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jartiyer Nasıl Kullanılmalı / Jartiyer Nasıl Kullanılmalı

Erkekleri baştan çıkartma sanatı adında bir kitap yazılsaydı eminim verilen maddeler arasında muhakkak jartiyer kendine bir yer bulurdu

Çünkü bir kadına yer yüzünde en çok yakışan iç çamaşır türevlerinden birisidir jartiyer
Tabii giyinince iş bitmez asıl yetenek onu doğru bir şekilde kullanabilmekten geçer

Uygun jartiyer kullanımı hakkında bir kaç bilgi vermem gerekirse öncelikle ten renginiz ve vücud şeklinize en uygun modeli bulmalısınız keza karşı cinsi baştan çıkartıcam derken baştan çıkan ama eli boş kalan taraf siz olabilirsiniz

Eğer daha önce hiç jartiyer kullanmadıysanız önce evde bir kaç deneme yapın derim Çünkü giyinmesi kadar rahat etmesi de çok önemli bir şeydirHatta çıkartması ise ayrı bir sanat dalına giriyor''Jartiyer Çıkartma Sanatı

İkinci dikkat etmeniz gereken şey ise jartiyerin çorabı İnce çorap olduğu için oturup kalktığınız zaman onu tutan stripelar (jartiyeri tutan klipseler) sayesinde bacaklarınızdan kolayca sıyrılabilir bu durumda sürekli çorabınızı çekiştirme sendromu yaşayabilirsiniz Önerim ise jartiyer çoraplarının üst kısımları slikonlu yani giyindiğiniz de bacağınıza yapışan türünü tercih etmeniz

Eğer ince çorap yerine dantelli bir çorap kullanıyorsanız striperları dantele sıkıştırmanızı tavsiye ederim böylece daha sağlam olacaktır

Jartiyer kullanırken ki kendimden biliyorum en çok yaşanılan şey striperların çıkmasıdır Düşünsenize sürekli lavaboya gidip bununla uğraştığınızı tam bir işkence Bu durumdan kurtulmak ise oldukça basit En uygunu önden iki arkadan iki tane striper olanları tercih etmeniz

Son bir uyarı jartiyer kullanacağınız zaman dar etek ve dar kotlardan kaçının çünkü jartiyerin hatları belli olduğu takdirde oldukça itici bir görüntü vermiş olabilirsiniz

Bir yerde okumuştum kaynağından çok emin değilim ama şöyle bir cümle geçiyordu ve gerçekten doğru olduğunu düşünüyorum ''En güzel kadın ne istediğini bilen değil istediği şeye doğru haraket edebilendir'' diyordu ve düşününce oldukça mantıklı geliyor

Unutmayın Jartiyer giyen bir kadın diğer dişilerden her zaman bir adım öndedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com