![]() |
Jartiyer Nasıl Kullanılmalı / Jartiyer Nasıl Kullanılmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jartiyer Nasıl Kullanılmalı / Jartiyer Nasıl KullanılmalıErkekleri baştan çıkartma sanatı adında bir kitap yazılsaydı eminim verilen maddeler arasında muhakkak jartiyer kendine bir yer bulurdu ![]() Çünkü bir kadına yer yüzünde en çok yakışan iç çamaşır türevlerinden birisidir jartiyer ![]() Tabii giyinince iş bitmez asıl yetenek onu doğru bir şekilde kullanabilmekten geçer ![]() Uygun jartiyer kullanımı hakkında bir kaç bilgi vermem gerekirse ![]() ![]() Eğer daha önce hiç jartiyer kullanmadıysanız önce evde bir kaç deneme yapın derim ![]() ![]() ![]() İkinci dikkat etmeniz gereken şey ise jartiyerin çorabı ![]() ![]() ![]() Eğer ince çorap yerine dantelli bir çorap kullanıyorsanız striperları dantele sıkıştırmanızı tavsiye ederim böylece daha sağlam olacaktır ![]() Jartiyer kullanırken ki kendimden biliyorum en çok yaşanılan şey striperların çıkmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Son bir uyarı jartiyer kullanacağınız zaman dar etek ve dar kotlardan kaçının çünkü jartiyerin hatları belli olduğu takdirde oldukça itici bir görüntü vermiş olabilirsiniz ![]() Bir yerde okumuştum kaynağından çok emin değilim ama şöyle bir cümle geçiyordu ve gerçekten doğru olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|