![]() |
Büyüdüm Sanırım Anlıyorum Seni... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Büyüdüm Sanırım Anlıyorum Seni...Yüreğimdeki sancılar bıraktığın yerde ![]() İçimde hayata "Merhaba" demenin gecikmişliği var ![]() Hani ben biraz erken gelseydim dünyaya ya da sen geç gelseydin diyorum ![]() Yıllar önce karşılaşsaydık keşke ![]() O zaman bu gecikmişlik başımı bu kadar ağrıtmazdı ve böylesi tükenmezdim ![]() Oysa ben, bir ömrü seninle geçirmek isterdim ve sana adanmışlığım hiç yıpratmazdı beni biliyor musun ? ![]() ![]() Şu gecikmişlik, çaresiz bir dert işte Oysa, imkansız aşklar için yaratılan biri değildim ![]() ![]() Doğrularım cebimdeydi her zaman ![]() Şimdi gündüzlerim de karardı, günün yirmi dört saatini, gecede yaşıyorum ![]() Biliyorum ki, hala ortak paylaşımlarımız var, mesela aynı gökyüzünü aynı yıldızları paylaşıyoruz ![]() Benim pencereme konan güvercin, kim bilir belki senin pencerenden yol aldı bana ![]() Kim bilir belki sende, keşke hayata daha geç gelseydim diyorsun ![]() ![]() Gecikmişlik canımı çok acıtıyor sevdam, Bazen rüyalarımda buluşuyorum seninle, dilim tutuluyor anlatamıyorum yine derdimi ![]() "Sensizlik çok zor!" diyemiyorum ![]() Olmadık zamanlarda göz yaşlarım isyan edip aktığında, "gözüme bir şey kaçtı" numaralarıma da kimse inanmıyor artık ![]() ![]() Böyle bir ayrılığı ne sen isterdin ne de ben ![]() Biz de bilirdik beraber yaşlanmanın alâsını, çizginin altına ve üstüne yüreklerimizi sığdırıp terk etmezdik elbette sevdamızı ![]() Duygularımız, birinci kareden bininci kareye zıpladığında da, "Neler oluyor? Dur!" talimatı vermezdik kalplerimize ![]() ![]() Biliyorum gitmeliydin aşkım, anlıyorum seni, büyüdüm artık ![]() ![]() Ne zaman bir fincan kahve içsem ve ne zaman radyoda o şarkı çalsa "gitmeliydi ,yoksa seni terk eder miydi ? ![]() ![]() ![]() Şunu unutma Türkü GözLüm; Bir gün, yol aldığın denizde, yelkenleri dolduran hırçın bir rüzgara rastlarsan, kulağına fısıldayacağı şarkıyı dinle! hırçınlığı geçecektir ![]() eLveDa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık biliyorum, büyüdüm sanırım ![]() Anlıyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|