![]() |
Bitsin Bu Haykırış Geceleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bitsin Bu Haykırış Geceleri...İşte ![]() ![]() ![]() Sensiz geçirdiğim bir gece daha oluyor ![]() ![]() İstemiyorum gece olmasını ![]() ![]() ![]() Korkuyorum sensiz karanlıktan, her geceki gibi yine sensiz hayallerim, yine bu ızdırap, yine bu yüreğimin çığlığı, yine bu derin çığ ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman son bulacak bu bekleyiş, ne zaman bitecek bu isyan ![]() ![]() ![]() Sevmiyorum geceleri ![]() ![]() ![]() Bu ıssız sokaklar yalnızlığımı kamçılıyor, sensizliği yaşatıyor bana ![]() ![]() Nefret ediyorum gecelerden ![]() ![]() ![]() ![]() Öylece bakıyorum bomboş gözlerle etrafa, yoksun yine ![]() ![]() ![]() Olmasın artık gece ![]() ![]() ![]() Bilmeyim günlerin nasıl geçtiğini, özlemi yaşamasın bedenim ![]() ![]() Bıktım gecelerden ![]() ![]() ![]() ![]() Beynimi yiyip bitiren bu hasret yazılarını yazmayım artık, yokluğunu anlatmayım karanlığa, paylaşmasın benimle gece sensizlik hüzünlerimi ![]() Son bulsun geceler ![]() ![]() ![]() ![]() Yerden yere vuruyor bu keder beni, kelepçeler takılmış kalbime suçlu gibi, kıpırdayamıyorum nefes alamıyorum, konuşamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah olsun artık, bitsin bu haykırış geceleri ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|