Bitsin Bu Haykırış Geceleri... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Bitsin Bu Haykırış Geceleri...İşte ![]() ![]() Sensiz geçirdiğim bir gece daha oluyor İçimde yine hüzün, yine yalnızlığın buruk acısı, yine büyük özlemin içimi kemiriyor bu gecede İstemiyorum gece olmasını ![]() ![]() Korkuyorum sensiz karanlıktan, her geceki gibi yine sensiz hayallerim, yine bu ızdırap, yine bu yüreğimin çığlığı, yine bu derin çığ ![]() ![]() ![]() Ne zaman son bulacak bu bekleyiş, ne zaman bitecek bu isyan ![]() ![]() Sevmiyorum geceleri ![]() ![]() Bu ıssız sokaklar yalnızlığımı kamçılıyor, sensizliği yaşatıyor bana Ürkek bir çocuk gibi kapkara gökyüzüne bakıyorum endişeyle, durduramıyorum bu ızdırabı, üşüyor yüreğim sensizlikten Nefret ediyorum gecelerden ![]() ![]() ![]() Öylece bakıyorum bomboş gözlerle etrafa, yoksun yine ![]() ![]() Rüzgar esiyor delice, saçlarımla oyun oynuyor, yüzüme vuruyor bir tokat gibi gecenin ayazı Olmasın artık gece ![]() ![]() Bilmeyim günlerin nasıl geçtiğini, özlemi yaşamasın bedenim Gözlerim görmesin karanlığı, hissetmeyim sensizliğin nasıl bir duygu olduğunu Bıktım gecelerden ![]() ![]() ![]() Beynimi yiyip bitiren bu hasret yazılarını yazmayım artık, yokluğunu anlatmayım karanlığa, paylaşmasın benimle gece sensizlik hüzünlerimi Son bulsun geceler ![]() ![]() ![]() Yerden yere vuruyor bu keder beni, kelepçeler takılmış kalbime suçlu gibi, kıpırdayamıyorum nefes alamıyorum, konuşamıyorum Kaskatıyım, taş gibiyim, öylece donuğum Bekliyorum saatlerin geçmesini bu isyanın son bulmasını![]() ![]() Sabah olsun artık, bitsin bu haykırış geceleri ![]() ![]() ![]() alıntı
|